Έξαλλος ο Νίκος Μπάρκουλης με τον Νίκο Μουρατίδη - «Είναι σαν ανέκδοτο...»

«Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Νίκος Μπάρκουλης με τον Νίκο Μουρατίδη - «Είναι σαν ανέκδοτο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα έκανε μετά το Live του J2US ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί αυτή την εβδομάδα από τον Νίκο Μουρατίδη για την οικογένειά του.

Ο Νίκος Μουρατίδης αυτή την εβδομάδα έχει μιλήσει σε αρκετές εκπομπές για το άρθρο που είχε γράψει για τον Ανδρέα Μπάρκουλη, το οποίο προκάλεσε την οργή της συζύγου του, Μαίρης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρκουλη για τον Νίκο Μουρατίδη

«Τι να μου έρθει στο μυαλό; Αστείο είναι, σαν ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει το ανέκδοτο του Τοτού, ε βάλε τα όλα μαζί σε ένα. Αυτό είναι 100%.

Χαίρομαι που εμφανίστηκαν ξανά, άνθρωποι που ήταν κρυμμένοι για να έχουμε ψωμί τρώμε όλοι. Μια χαρά. Γιατί ξαφνικά τα θυμήθηκαν όλα αυτά; Νομίζω ότι φαίνεται μόνο του κι αν δεν ήταν να πατήσει σε αυτό, γιατί βγήκε σε τέσσερις εκπομπές, όπως έχει βγει; Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο. Το περιμένω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη κατά του Νίκου Μουρατίδη

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα ο Νίκος Μουρατίδης και στο ότι τον πείραξαν οι δικές μου βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει.

Έγραψε ότι ο Ανδρέας είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός αλλά δεν ξέρει για ποιον λόγο. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα, έχει το δικαίωμα να πει ότι θέλει, με αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα..

Του μίλησα πράγματι σαν σκουπίδι γιατί σκουπίδι είναι για μένα. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν δυο χρόνια. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα; Αν μου ζήταγε ένα συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και θα του έλεγα “έλα μέσα και ότι φάω εγώ θα φας και εσύ”. Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου γιατί για να το βγάλεις μετά θα πρέπει να βάλεις συνέχεια μπιπ», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.