Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Λάουρα Νάργες: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρηση από το The Voice

Και της πάει πάρα πολύ!

Λάουρα Νάργες: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρηση από το The Voice
News 31.10.2021 15:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

"Στροφή" φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει για τα καλά στη ζωή της η Λάουρα Νάργες, η οποία αποφάσισε να σταματήσει εντελώς από το The Voice καθώς δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με την παραγωγή για τον ρόλο που θα έχει.

«Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση», είπε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή της από το The Voice.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Λάουρας Νάργες

H αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι έκοψε αφέλειες τα μαλλιά της.

Η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες

Την ανακοίνωσή της από το The Voice ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η Λάουρα Νάργες. Ο ΣΚΑΙ λοιπόν έχει προχωρήσει ήδη στην αντικατάστασή της.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για την παρουσίαση του backstage, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα όμως με τον Γρηγόρη Μελά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα.

Την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της τύχης», ωστόσο δύο σεζόν μετά αποφάσισε να αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι του Star.

«Όταν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα, θα ειπωθούν, από το κανάλι και από τους ανθρώπους που είναι στον ΣΚΑΙ. Το Voice είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω πάρα πολλά χρόνια. Τον έχω δει από κοντά τον Γιώργο Λιανό, μια χαρά, είναι κούκλος.

Πέρασα πολύ ωραία στον Τροχό της τύχης αλλά ήταν κάτι διεκπεραιωτικό ας πούμε θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο για να με μάθει ο κόσμος καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

The Voice αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάουρα Νάργες: Άκρως συγκινητική η ανάρτηση για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Μαζί σε γάμο η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι - Η τρυφερή φωτογραφία

Share