Τα νέοτερα με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα νέοτερα με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σε τηλεφωνική σύνδεση στο Όλα Γκουντ βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη. Η ίδια αναφέρθηκε στις εξελίξεις με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν είναι μια χαρά στην υγεία του και σύντομα θα πάρει σύντομα εξιτήριο.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ο Ανδρέας είναι καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά.

Τον κρατάνε ακόμα για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες για να ξέρουν ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ. Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας» δήλωσε η σύντροφός του.

«Υποτροπίαζε το πράγμα, Κατερίνα θα έπρεπε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μιας και αποσωληνώθηκε μετά την περιπέτεια που έζησε στην εντατική.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα τολμηρό σχόλιο στην Κατερίνα Καινούργιου για το σημερινό look της.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική. Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.