Οριστική ρήξη για Τζέιμς - Νίκο - Άννα Μαρία; Το βίντεο που έδωσε την απάντηση

Η κίνηση τους που έβαλε τέλος στις φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οριστική ρήξη για Τζέιμς - Νίκο - Άννα Μαρία; Το βίντεο που έδωσε την απάντηση

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την αγαπημένη παρέα του Survivor 4, Άννα Μαρία, Τζέιμς και Νίκο να έχουν κόψει κάθε επαφή. Ωστόσο, οι 3 τους έδωσαν την απάντηση και έβαλε τέλος στις συγκεκριμένες φήμες.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς έχει σήμερα (31/10) τα γενέθλιά του και μάλιστα, μετά την χθεσινή του εμφάνιση του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο J2US, τον περίμενε μια πολύ όμορφη έκπληξη στα παρασκήνια.

Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Super Κική εμφανίστηκαν με μια τούρτα προκειμένου να ευχηθούν στον πρώην παίκτη του Survivor, ενώ μαζί τους ήνταν φυσικά και ο Νίκος Μπάρτζης.

Η έκπληξη του Μπάρτζη και της Βέλλη στον Καφετζή για τα γενέθλιά του

Ο Νίκος Μπάρτζης τρεις μήνες μετά το τέλος του Survivor αποκαλύπτει - «Με την Άννα Μαρία...»

Τον Νίκο Μπάρτζη τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Όπως ήταν λογικό ο ίδιος είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τζέιμς αλλά και με την Άννα Μαρία, κάτι που είχε σχολιαστεί έντονα τότε αφού οι περισσότεροι θεώρησαν πως είναι μαζί.

Έτσι, ο Νίκος Μπάρτζης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων θέλησε να τοποθετηθεί για άλλη μια φορά σχετικά με την σχέση που έχει με την Άννα Μαρία αλλά κι για την εμπειρία του στο Survivor.

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Survivor αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το φαγητό. Δεν μπορώ να εξηγήσω την πείνα που ένιωθα. Πηγαίναμε να δηκωθούμε και απλά σκοτείνιαζαν όλα, ζαλιζόσουν και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα».

«Θυμάμαι μια μέρα είχαμε βρει έναν καρπό, που είχε γεύση σαν αμύγδαλο, το είχαμε φάει και είχα πάθει δηλητηρίαση. Με την Άννα Μαρία δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει».