Κι όμως συνέβη - Η Άννα Μαρία Βέλλη έκοψε κάθε επαφή με Καφετζή και Μπάρτζη

Τρεις μήνες μετά το Survivor! Δε λένε ούτε "καλημέρα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κι όμως συνέβη - Η Άννα Μαρία Βέλλη έκοψε κάθε επαφή με Καφετζή και Μπάρτζη

Μπορεί μέσα στο Survivor να ήταν κολλητοί, ωστόσο η φιλία τους φαίνεται να άντεξε μόνο μερικούς μήνες στην Ελλάδα. Ο λόγος φυσικά για την Άννα Μαρία, τον Τζέιμς και τον Νίκο.

Οι τρεις αμέσως μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα ήταν κυριολεκτικά αχώριστοι και όλο το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί, κάνοντας tour στα ελληνικά νησιά. Ωστόσο, φαίνεται πως η φιλία τους έλαβε κιόλας τέλος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν πως η Άννα Μαρία του αποκάλυψε πως πλέον δεν κάνει παρέα με τα δύο αγόρια.

«Προχθές είχα βρεθεί με την Άννα Μαρία Βέλλη και από ότι μου είπε τα έχουν σπάσει. Δεν έχουν επαφές. Η Άννα Μαρία δεν κάνει παρέα ούτε με τον Νίκο, ούτε με τον James. Δε ξέρω να σου πω τι γίνεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος. Παρόλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στην εκπομπή της πως ο Νίκος Μπάρτζης διέψευσε τους ισχυρισμούς του Γιώργου Ασημακόπουλου, το ίδιο και ο Τζέιμς αλλά μόνο αναφορικά με τον Νίκο.

Η αποκάλυψη του Ασημακόπουλου για την Άννα Μαρία, τον Τζέιμς και τον Νίκο.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Μπορεί η τριάδα να απουσίαζε από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4, ωστόσο έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση των Mad VMA, όπου κατέκτησαν τη σκηνή στο πλευρό του Stan.

Ο τραγουδιστής και οι πρώην παίκτες του Survivor, εμφανίστηκαν στην σκήνη, με καλοκαιρινό λουκ, τραγουδώντας μια σύζευξη των «Δεν φταις εσύ» και του «Could you be loved».