Τζέιμς Καφετζής: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν τσακωμένο με τον Νίκο Μπάρτζη

Τι είπε για τη συμμετοχή του στο J2US;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν τσακωμένο με τον Νίκο Μπάρτζη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (20/9) ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί για το νέο του τηλεοπτικό βήμα ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως οι σχέσεις του με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, είναι άριστες.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή

«Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Ειρήνη. Αυτή είναι η δεύτερη πρόβα. Η πρόβα είναι για εκείνη, εγώ είμαι μια χαρά. Όταν είπα στην Άννα Μαρία και στον Νίκο Μπάρτζη ποιο τραγούδι θα πω πέθαναν στα γέλια. Είναι μια χαρά οι σχέσεις μας, πήγαμε και για φαγητό προχθές»

Τρελά ερωτευμένος ο Τζέιμς Καφετζής 2 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4

Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής να έχει εξαφανιστεί από το χώρο της τηλεόρασης, με δημοσιεύματα ωστόσο να τον θέλουν να βρίσκεται τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν, οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι όμως σχεδόν καθημερινές.

Ο νεαρός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor φέτος το καλοκαίρι είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα από επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως πάντα ξέκλεβε λίγο χρόνο για να κάνει και τις διακοπές του με την παρέα του, αλλά και με την αγαπημένη του.

Μπορεί όσο βρισκόταν στο Survivor να είχε εξομολογηθεί πως έχει χωρίσει με την σύντροφό του, όμως μετά την έξοδο του από το παιχνίδι έχουν γίνει αχώριστοι. Η Μαξίμ, βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα για να τον επισκεφθεί και περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Το γεγονός αποδεικνύει και η νέα ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή με την αγαπημένη του.