Σπύρος Νικολαϊδης: «Σε βλέπω από μικρό παιδί στην τηλεόραση» - Άφωνη η Ηλιάκη

Τρελό γέλιο στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Νικολαϊδης: «Σε βλέπω από μικρό παιδί στην τηλεόραση» -  Άφωνη η Ηλιάκη

Στην εκπομπή Τι λες τώρα βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) ο Σπύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του στην Γη της Ελιάς.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαϊδη

«Σε βλέπω από μικρό παιδί στην τηλεόραση», είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός στην Μαρία Ηλιάκη.

«Από μικρό παιδί ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Το σπούδασα σε μεγάλη ηλικία όταν έφυγα στην Αμερική, εκεί έκανα το ξεκίνημα μου. Ήμουν στις «8 Λέξεις» και τώρα στο «Η Γη της Ελιάς.

Ήταν σίγουρα πιο δύσκολο να ασχοληθώ με την υποκριτική, κανείς από την οικογένεια μου δεν ασχολείται και είναι μέσα στο χώρο. Δεν αντέδρασε, άλλα δεν ήταν και το καλύτερο τους στην αρχή. Πάντα θέλανε να σπουδάσω κάτι στο οποίο θα έχω ένα οικονομικό μαξιλάρι. Το οποίο και το έκανα σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το μόντελινγκ ήρθε από μόνο του. Φοβήθηκα πάρα πολύ, άλλα με τις συμβουλές του Ανδρέα και της Βάνας άρχισα να αγαπώ τον χαρακτήρα. Τώρα θέλω να γίνω πιο κακός.

Για την Γη της Ελιάς: «Έχετε να δείτε πολλά από την Άννα. Θα τον τρελάνει το Δημήτρη. Του σκάει τα λάστιχα στο αυτοκίνητο, προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση με την Αντιγόνη και του βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο. Η Αθηνά δεν αγάπησε ποτέ το Δημήτρη, ενώ εκείνος γοητεύτηκε από το χαρακτήρα της».

Καστανή καλλονή - Αυτή είναι η σύντροφος του

Τον Σπύρο Νικολαΐδη τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της συμμετοχής του στο My Style Rocks, ενώ τον απολαύσαμε και στη σειρά 8 λέξεις. Φέτος ωστόσο πρωταγωνιστεί στην Γη της Ελιάς που προβάλλεται με επιτυχία στο Mega, ενώ παρόλο που άδειασε το Bachelor 2 , παραλίγο να ήταν ο νέος εργένης.

Είναι ηθοποιός και μοντέλο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι 27 ετών. Επίσης, έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Digital Marketing & Communications.

Όμως η υποκριτική είναι αυτή που τον κέρδισε. Στο πλευρό του μάλιστα για να τον στηρίζει, βρίσκεται η σύντροφος του με την οποία είναι μαζί πάνω από χρόνο.

«Σήμερα συνοδεύομαι και είμαι χαρούμενος γιατί είχα γυρίσματα και δεν την είχα δει… Είμαστε μαζί, είναι η σύντροφός μου. Είμαστε μαζί πάνω από ένα χρόνο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.