Πάνος Ιωαννίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του

Η αποκάλυψη που φούντωσε τις φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Ιωαννίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του

Μπορεί να αναφέρεται ελάχιστα στην προσωπική του ζωή, ωστόσο ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται πως βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους του. Ο γνωστός σεφ συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει πως εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση και πως είναι πολύ καλά.

Μάλιστα, η σχέση του φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο. Σύμφωνα με την Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» η σύντροφός του σχετίζεται με την τηλεόραση και μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα διαμέρισμα στα Πετράλωνα. Εντωμεταξύ, ο σεφ αποκάλυψε και το αστρονομικό ποσό που του είχε προσφέρει ο Ατζούν!

Πάνος Ιωαννίδης έκανε το επόμενη βήμα στην σχέση του

Ασύλληπτο - Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και στον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο αγαπημένος κριτής του Masterchef μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε στο παρελθόν, πολύ πριν γίνει σεφ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην αγάπη του στην μαγειρική, στα εφηβικά του χρόνια αλλά και στην αγάπη του για το... delivery!

«Από πολύ μικρός με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις! Προσπαθώ ακόμη να πιάσω αυτή τη γεύση που θυμάμαι από τη γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί.

Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πωλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μια μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα. Ένας MasterChef τρώει… delivery! Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω, κάτι πάρα πολύ γρήγορο. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω πολύ ανάγκη αλλά το λαμβάνω υπόψη.

Στην αρχή ντρεπόμουν με τις κάμερες, ένιωθα μια αμηχανία. Τώρα το έχω συνηθίσει, την αγνοώ και είμαι ο εαυτός μου και όλα καλά». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δηλώσει παλιότερα συνέντευξη στο Top Chef.