Γρηγόρης Βαλτινός για τις καταγγελίες: "Είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό! Μας έχει γεμίσει θλίψη στο θέατρο"

"Δεν έχω βρεθεί ποτέ μάρτυρας κάποιου ακραίου γεγονότος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Βαλτινός για τις καταγγελίες:

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) ο Γρηγόρης Βαλτινός. Ο γνωστός αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo αλλά και στην προσωπική του ζωή ενώ πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρου Βαλτινού

«Είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει με το κίνημα #metoo. Μας έχει γεμίσει θλίψη στο θέατρο. Από δω και πέρα πιστεύω ότι οι επίδοξοι βιαστές, οι επίδοξοι κακοί χαρακτήρες θα είναι πιο προσεκτικοί για να φύγει αυτή η ρετσινιά από το θέατρο. Με αυτό τον τρόπο, την θυσία κάποιων ανθρώπων να βγουν μπροστά, πιστεύω ότι θα καθαρίσει ο χώρος.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ μάρτυρας κάποιου ακραίου γεγονότος. Έχω κάνει θιάσους από πολύ νωρίς και δεν επέτρεπα τέτοια πράγματα. Αν υπήρχε κάτι παρόμοιο, θα τελείωνε επί τόπου. Στο ίδιο ακριβώς λεπτό.

Δεν με καταπίεσε ποτέ η οικογένεια μου και δεν υπήρχαν περιορισμοί. Η σύζυγος μου δεν με ζήλεψε ποτέ. Δεν είναι τέτοιος τύπος και πιθανόν να μην έδωσα και γω δικαιώματα. Είχα προβλήματα χρόνου, αφοσίωσης στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά. Μου έλειψαν πολλές φορές στις περιοδείες και αργούσα να τα δω».

«Ο γιατρός μου είπε “απορώ πώς δεν πέθανες”»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ και σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην σημερινή τηλεόραση, στον ρόλο που είχε ως αφηγητής στη σειρά “Ανατομία ενός εγκλήματος” αλλά και σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, που πριν λίγο καιρό βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει κοστίσει στην υγεία μου, μια παλινδρόμηση, άγχος, στρες, stress attack. Με έχουν πάει στο νοσοκομείο από παράσταση στο διάλειμμα.

Νομίζω ήταν η “Ερωτική αναρχία”. Ήταν κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ανέβηκαν οι παλμοί. Ο γιατρός μου είπε αργότερα “απορώ πώς δεν πέθανες”».