Βυθισμένος στο πένθος ο Χρήστος Μάστορας - «Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου»

Έχασε την γιαγιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βυθισμένος στο πένθος ο Χρήστος Μάστορας - «Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου»

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο Χρήστος Μάστορας καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του γιαγιά. Ο ίδιος εδώ και μερικές μέρες είχε αλλάξει την φωτογραφία προφίλ του στα social media με μια με μαύρο φόντο, ωστόσο πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, την οποία συνόδευσε με πολύ συγκινητικά λόγια.

Στην λεζάντα, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε χαρακτηριστικά: “Η γιαγιά μου η Αμαλία ήταν η γιαγιά όλων μας… Έτσι λένε οι φίλοι… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γέλιο της που έκανε τα μαγουλάκια της να κλείνουν τα υγρά της μάτια.Δεν θα ξεχάσω ποτέ στα γράμματα της που μου έγραφε «σε φιλώ με πόνο»… Δεν θα ξεχάσω ποτέ που μου μάθαινε την προπαίδεια και λίγο πριν κοιμηθούμε πέταγε ένα «τρεις εννιά;». Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήταν σαν να έχουμε έναν προσωπικό σεφ στο σπίτι γιατί έφτιαχνε 5 φαγητά την ημέρα για να μας ευχαριστήσει, που μου έφερνε κρυφά δεύτερο πιάτο μην τυχόν με μαλώσουν οι γονείς και μια φορά σε ένα πάρτυ με τάιζε κρυφά πίσω από την κουρτίνα κεφτεδάκια…Δεν θα ξεχάσω ποτέ που της έλεγα I love you και μου απαντούσε «λοβγιουτου».

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που της έλεγα «Ω Για» (ω Γιαγιά) και απαντούσε «Μαναχέ μου» (μοναχέ μου/μονάκριβε μου).Δεν θα ξεχάσω ποτέ που με άφηνε να κοιμηθώ μέχρι να είναι πολύ αργά για την προσευχή στο σχολείο και μου έβαζε τις κάλτσες όσο ήμουν ακόμα στο κρεβάτι για να μην κρυώνω, που μια μέρα είχαμε χάσει το τρόλεϊ και έκανε οτοστόπ μέσα στη βροχή για να μην χάσω το μάθημα, που μου μάθαινε το ποίημα και τελικά το είπα μόνο σε εκείνη γιατί ντρεπόμουν να το πω στην τάξη, που κάθε «σκέφτομαι και γράφω» μου, είχε τη λέξη «γιαγιά» μέσα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φράσεις «ξίκι να γένει»(κομμάτια να γίνει), «που γκιζεράς;»(που τριγυρνάς;), «όιιι φίδι που μ’ έφαε». Δεν θα ξεχάσω που όλοι θέλαν να της πουν τον καημό τους, που ήθελε όλοι να τα ‘χουν καλά μεταξύ τους και μετέφερε καλά λόγια κι ας μην είχαν ειπωθεί, που αν την παρεξηγούσαν μαύριζε η ψυχούλα της. Ήταν ένας άγγελος επί γης κι είναι ακόμα ένας άγγελος που απλά άνοιξε τα φτερά του τώρα…

Θα έδινα τα πάντα για μια τελευταία ζέστη κουβέντα, ένα ζεστό πιάτο και μια ζέστη αγκαλιά από εκείνη… Γιαγιούλα μου σ’αγαπάω όσο τίποτα και σε ευχαριστώ για όλα.Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου… Μην τους παχύνεις όλους εκεί πάνω… με μέτρο!”.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα μετά τις φήμες για τον χωρισμό του

Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στην δημοσιότητα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με την σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Χριστίνας Παπαδέλη καθώς οι φήμες χωρισμού ολοένα και φουντώνουν καθώς έχει γίνει και unfollow και από τις δυο πλευρές στο instagram.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του. Ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν γνωρίζω πότε θα ξεκινήσουμε. Κάπου θα είμαστε τον χειμώνα αλλά πάντα ξεκινάμε λίγο αργότερα και τελειώνουμε αργότερα από τους άλλους. Η σχέση μου με την Τάμτα είναι αδερφική».

Σχετικά με την τηλεόραση αλλά και μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη Eurovision, είπε: «Δεν έτυχε να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Πρόταση έτυχε αλλά δεν πέτυχε. Η Eurovision είναι καλή ιδέα αλλά δεν τη βλέπω να υλοποιείται». Τέλος, ο Χρήστος Μάστορας αρκέστηκε να δηλώσει για τα προσωπικά του: «Είμαι πολύ καλά».