Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο»

«Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο»

Στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πραγματικότητα όσο και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Βεβαίως μου έχει λείψει η τηλεόραση και βεβαίως θα βρισκόμουν ξανά σε ρόλο κριτή σε κάποια εκπομπή. Τώρα πια είναι όμως τόσοι πολλοί οι κριτές που δεν έχει και καμιά ιδιαιτερότητα. Τότε δεν ήταν τόσοι πολλοί.

Αρκετές φορές ένιωσα πως με πλησίασαν κάποια πρόσωπα λόγω της θέση μου. Δεν το έκρυβαν μάλιστα. Ότι ήθελαν, έλεγαν πως χρειάζομαι αυτό και αυτό. Αντιθέτως, έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος έχει φύγει από κοντά μου διότι η έκθεση ήταν τέτοια που τον ενόχλησε και ήταν από τα ζόρικα κομμάτια.

Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και κάποιο τρίτο πρόσωπο με την ελπίδα και την αγωνία να πείσω αυτόν τον άνθρωπο να μείνει μαζί μου. Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως έχω περιμένει πολλά χρόνια και έχω χάσει χρόνια αρκετά θεωρώντας ότι κάτι θα ειστρέψει στο σημείο που το θέλω εγώ για να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν.

Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες και θεωρώ ότι, όταν το πολυλές, το γρουσουζεύεις».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την αποπροσανατόλισε όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις στα social media για τον μπαμπά της και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που του είχε.

«Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν κανένας τέλος εποχής, ίσως γιατί το περίμενα, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε. Με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο συνέχισα να ζω.

Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι παράλογο και περίεργο. Ντρέπομαι και να το πω σε ανθρώπους που έχασαν νεότερους ανθρώπους. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε, όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Τώρα, με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μία ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.