Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάνια εμφάνιση για τον γιο του - Η ανακοίνωση για την υγεία του πατέρα του

Όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάνια εμφάνιση για τον γιο του - Η ανακοίνωση για την υγεία του πατέρα του

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Δημοσιογράφος της, βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο για να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

Η υγεία του λοιπόν είναι βελτιωμένη και αναμένεται αύριο 2/10 να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του και στην οικογένεια του που βρίσκεται κάθε ώρα στο πλευρό του.

Η αποκάλυψη του γιου του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιου για την υγεία του

«Όλα βαίνουν καλώς οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί είναι θέμα ημερών. Σήμερα, αύριο, το πολύ μεθαύριο θα βγει. Ευτυχώς ξεπέρασε την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί πολύ καιρό. Η ψυχολογία του είναι καλά, αλλά είναι ταλαιπωρημένος γιατί είναι πολύ καιρό στο κρεβάτι καθηλωμένος. Είναι σχεδόν τρεις μήνες με κάποια μικροδιαλείμματα. Όλο το καλοκαίρι και τον Οκτώβρη», είπεo Στέργιος.

Και συνέχισε λέγοντας σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του: «Παίζω το ρόλο του δεσμοφύλακα για να μην μπούνε γλυκά στο δωμάτιο. Η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθά όσο μπορεί».

Η αποκάλυψη της συντρόφου του Μικρούτσικου για την υγεία του

«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς. Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν.

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος. Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ», είπε η Έλενα Μαστραγγέλη.