Με μίνι βελούδινο φόρεμα τα έσπασε στα μπουζούκια η Δανάη Μπάρκα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Φοβερή εμφάνιση για την παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μίνι βελούδινο φόρεμα τα έσπασε στα μπουζούκια η Δανάη Μπάρκα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. Η φετινή σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία η δική της σεζόν μιας και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης εδώ και λίγο καιρό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που είχε και έτσι διασκέδασε με φίλους της στα μπουζούκια. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, βρέθηκε στο κέντρο Fantasia, και απαθανάτισε τη Δανάη Μπάρκα, η οποία για την έξοδό της επέλεξε ένα υπέροχο μίνι βελούδινο πράσινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλά πέδιλα.

Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα, ήταν και η Δήμητρα Κατσαφάδου, με τις δύο κυρίες να τα δίνουν όλα και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Φωτογραφίες από την έξοδο της Δανάης Μπάρκα στα μπουζούκια

Δανάη Μπάρκα μπουζούκια
Δανάη Μπάρκα πράσινο φόρεμα

Η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στο θέατρο μαζί με τον Τίμο Ζαχαράτο

Αυτό το νέο δίδυμο φέτος έχει απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές. Από την πρεμιέρα του Πάμε Δανάη η χημεία του Τίμου Ζαχαράτου και της Δανάης Μπάρκα ήταν εμφανέστατη.

Οι ατάκες... πεσίματος δίνουν και παίρνουν μέχρι και σήμερα στο πλατό και σιγά σιγά το κοινό έχει αρχίσει να αναρωτιέται. Πρόκειται για πλάκα ή μήπως κάτι παίζει ανάμεσά τους; Οι φήμες περί συγκατοίκησης μάλιστα δίνουν και παίρνουν μετά την ατάκα ενός συνάδελφού τους που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής αλλά και οι δυο τηρούν σιγή ιχθύος.

Εμείς έχουμε να πούμε πως... ο χρόνος όλα τα μαρτυρά τελικά! Μέχρι τότε αναμένουμε κι έχουμε... μάτια παντού! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Δανάη Μπάρκα, τον Τίμο Ζαχαράτο αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής 22/10 στο Θέατρο Πορεία.

Όλοι τους χαμογελαστοί και κεφάτοι πόζαραν αγκαλιά. Η παρουσιάστρια του Mega απλή, λιτή και πανέμορφη μέσα στο μαύρο φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση.

Δανάη Μπάρκα κοντό μαύρο φόρεμα

Δανάη Μπάρκα Mega

Δανάη Μπάρκα Τίμος Ζαχαράτο