«Ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάστατος;» - Ξέσπασε η Καίτη Γαρμπή κατά του Τάσου Ξιαρχό

Το σχόλιο που τον "εξαφάνισε"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάστατος;» -  Ξέσπασε η Καίτη Γαρμπή κατά του Τάσου Ξιαρχό

Το βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram, μέσα από το οποίο χλεύασε μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της, έκανε πολλούς celebrities να ξεσπάσουν και να εκφράσουν δημόσια την αντίθεσή τους με πολύ σκληρές αναρτήσεις. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε στον Τάσο Ξιαρχό δημοσιεύοντας ένα κομμάτι από μία συνέντευξη που είχε δώσει το 2019, στην οποία είχε μιλήσει για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί ανά καιρούς λόγω της εμφάνισής του.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον Τάσο Ξιαρχό

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Δανάη Μπάρκα "εξαφάνισε" τον Τάσο Ξιαρχό - «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος»

Η Δανάη Μπάρκα με μία κίνησή της θέλησε να δείξει πως έχει ταχθεί υπέρ της κοπέλας που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από τον Τάσο Ξιαρχό και σχολιάστηκε για τα κιλά της και την εμφάνισή της. Έτσι, στη σημερινή της εκπομπή, εμφανίστηκε με ριγέ μπλουζάκι και είπε δυο λόγια.

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη.

Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.