Ξέσπασε κατά του Ξιαρχό ο Κώστας Τσουρός - «Έχω να του πω ότι...»

Οργισμένοι όλοι στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε κατά του Ξιαρχό ο Κώστας Τσουρός - «Έχω να του πω ότι...»

H Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, θέλησαν να σχολιάσουν τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τον Τάσο Ξιαρχό και το βίντεο στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

Ο Κώστας Τσουρός ήταν αυτός που είχε την πιο έντονη αντίθεση με το θέμα και μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει με πολύ αυστηρά λόγια για τον χορευτή.

Τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για τον Τάσο Ξιαρχό στο Mega Καλημέρα

«Έχουμε ακούσει τον Τάσο Ξιαρχό να βγαίνει και να καταγγέλλει το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ως παιδί. Τι να διορθώσει; Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε. Να το διορθώσει για ποιο λόγο;

Αν ήθελε να το διορθώσει, θα προχωρούσε σε αποκατάσταση μετά, αλλά προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη με αστερίσκους. Προφανώς δεν ήθελε να το διορθώσει. Εγώ έχω να πω στον Τάσο ότι τουλάχιστον εγώ όταν ήμουν παιδί άκουγα ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους συνανθρώπους μου», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του είπα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να το διορθώσει. Δεν μου έχει απαντήσει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Θανάση Πάτρα να απαντάει: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!».

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή» - Το μήνυμα που έστειλε η Μαίρη στον Ξιαρχό μετά το βίντεο

Η κοπέλα που απαθανάτισε ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεό του, σχολιάζοντάς την για τα κιλά της και την εμφάνισή της, δεν άφησε όλη την ιστορία να περάσει έτσι. Αμέσως μόλις είδε το βίντεο, του έστειλε μήνυμα στο Instagram και οι δυο τους είχαν μία έντονη συνομιλία.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», του έγραψε η κοπέλα μόλις είδε το βίντεο.

«Δεν σε έκανα μπλοκ. Πρώτο ψέμα. Θα ήθελα λοιπόν να θυμηθείς τι έκανε εσύ πριν βγάλω το βίντεο και όταν το θυμηθείς και μου ζητήσεις συγγμώνη, τότε ίσως το κάνω κι εγώ», της απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η κοπέλα απάντησε και πάλι: «Μιλούσα με την παρέα μου αυτό έκανα. Και επίσης, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο ανέβασε ένα βίντεο με το πρόσωπό μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου; Τι νόημα έχει; Επίσης το μπλοκ που με έκανε ήταν από άλλο λογαριασμό γιατί δε σε γνωρίζω να ξέρω όλους τους λογαριασμούς που έχεις».

Τάσος Ξιαρχό βίντεο