Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Ξιαρχό - «Όχι μόνο το διασκεδάζει...»

«Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Ξιαρχό - «Όχι μόνο το διασκεδάζει...»

Με τη σειρά της και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σχολιάσει το απαράδεκτο βίντεο που ανέβασε στο Instagram του ο Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο χλεύασε μία κοπέλα και για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έδειξε την ενόχλησή της με τη στάση του χορευτή και ξεκαθάρισε πως μέσα από το βίντεό του δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει αυτό που συμβαίνει.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Τάσο Ξιαρχό

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι ντροπιασμένος, εκτεθειμένος. Αν μη τι άλλο βγαίνεις από τα νερά σου. Έχεις πάει να απολαύσεις τη βόλτα σου, το ποτό σου με την παρέα σου, δεν ενοχλείς κανέναν… Και βλέπουμε αυτή την εικόνα της κοπέλας αυτής που θα μπορούσε να είναι η αδερφή μου, η φίλη μου, εγώ, οποιαδήποτε άλλη γυναίκα…

Καθόταν εκεί αμέριμνη και μπήκε στο κάδρο μιας ιστορίας και στο χλευασμό ενός ανθρώπου, ο οποίος όχι μόνο το διασκεδάζει, αισθάνεται και ανωτερότητα. Και επιμένει με αυτόν τον τρόπο κοροϊδεύοντας και ευτελίζοντας μια κοπέλα που δεν ξέρει καν. Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο, αισθάνθηκα ένα μούδιασμα.

Ανατρίχιασα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της κοπέλας αυτής. Επειδή εμένα με μεγάλωσαν οι γονείς μου διαφορετικά… Σε εμένα και στην αδερφή μου δεν μου είπαν ποτέ οι γονείς μου αν θα βάζουμε οριζόντιες ή κάθετες ρίγες. Κάθετα όμως, μου είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να σέβομαι τους γύρω μου. Και κυρίως να σκέφτομαι πριν μιλήσω ή πριν μοιραστώ κάτι. Αυτό κρατάω και τους ευχαριστώ τους γονείς μου γι’ αυτό», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κατά του Τάσου Ξιαρχό ξέσπασε και ο Κώστας Τσουρός

«Έχουμε ακούσει τον Τάσο Ξιαρχό να βγαίνει και να καταγγέλλει το μπούλινγκ που έχει δεχτεί ως παιδί. Τι να διορθώσει; Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε. Να το διορθώσει για ποιο λόγο;

Αν ήθελε να το διορθώσει, θα προχωρούσε σε αποκατάσταση μετά, αλλά προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη με αστερίσκους. Προφανώς δεν ήθελε να το διορθώσει. Εγώ έχω να πω στον Τάσο ότι τουλάχιστον εγώ όταν ήμουν παιδί άκουγα ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους συνανθρώπους μου», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του είπα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να το διορθώσει. Δεν μου έχει απαντήσει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Θανάση Πάτρα να απαντάει: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!».