Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το The Voice - Η κόντρα με το ΣΚΑΙ είχε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια

Η αποκάλυψη στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάουρα Νάργες: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το The Voice - Η κόντρα με το ΣΚΑΙ είχε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/11) η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το The Voice αλλά και στην σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Οι δηλώσεις της Λάουρα Νάργες για τον Σαντικάι και το Voice

«Με τον Χρήστο Σαντικάι είναι όλα καλά εννοείται!»

Για τοThe Voice: «Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να κάνω κάποια δήλωση. Θα μιλήσω άλλη φορά. Εγώ είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου».

Σύμφωνα με το «Πρωινό», η όλη κόντρα με τον ΣΚΑΙ και την ίδια ξεκίνησε από δύο χρόνια όταν 12 η ώρα το βράδυ πήραν τηλέφωνο την Λάουρα και της είπαν να μην πάει το πρωί στο κανάλι, καθώς αντικαταστάθηκε από την Χριστίνα Μπόμπα.

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την αποχώρηση από το The Voice

"Στροφή" φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει για τα καλά στη ζωή της η Λάουρα Νάργες, η οποία αποφάσισε να σταματήσει εντελώς από το The Voice καθώς δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με την παραγωγή για τον ρόλο που θα έχει.

«Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση», είπε χαρακτηριστικά στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή της από το The Voice.

H αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι έκοψε αφέλειες τα μαλλιά της.