Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η συγκινητική φωτογραφία στα social media

Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Κεφαλογιάννη
News 01.11.2021 20:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, η Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποιήσε μια σπάνια βραδινή της έξοδο. Η γνωστή πολιτικός συγκεκριμένα βρέθηκε στα γενέθλια της αδερφής της.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα της αδερφής της μαζί με την οικογένεια τους και μάλιστα η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε πως πήρε ειδική άδεια εξόδου για χάρη της αδερφής της, Χριστίνας.

«Ειδική άδεια εξόδου για τα γενέθλια της αδελφής μου» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην φωτογραφία που δημοσίευσε, αγκαλιά με την αδερφή της.

Η φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογιάννη με την αδερφή της

Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Λίγα λόγια για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1975 στην Αθήνα και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του πατέρα της κατάγεται από την ομώνυμη οικογένεια των Ανωγείων Ρεθύμνης με σημαντική δράση κατά τις Κρητικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την Εθνική Αντίσταση καθώς και με πολύχρονη παρουσία στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και είναι πρώτη εξαδέλφη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη. Από τη μητέρα της κατάγεται από τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Βαρδινογιάννη και είναι ανηψιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη ζωή

Σπουδές και επαγγελματική πορεία

Αποφοίτησε το 1992 από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έπειτα πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πρώτα στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Βασιλικό Κολλέγιο (King's College) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (1998) και αργότερα στις Διεθνείς Σχέσεις στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης (2006). Εκτός από την μητρική της ελληνική, γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999. Έχει εργαστεί σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και της Νέας Υόρκης και στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε για μια διετία ειδική συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε νομικά θέματ . Το 2004 προέβη στην ίδρυση του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση μετά τη γέννηση

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη η Όλγα Κεφαλογιάννη - «Θα βγεις νικήτρια»

Share