Σούσουρο στο instagram με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Δημοσίευσε τον αδερφό της και τρέλανε τις followers της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σούσουρο στο instagram με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό γιατί ο αδερφός της γιορτάζει τα γενέθλιά. Η γνωστή παρουσιάστρια -που τοποθετήθηκε και στο θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό- θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε τις followers της να... "λιώσουν"!

Στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά μοναδικέ, παντοτινέ μου… 39 χρόνια ο βράχος μου… @giannischristidis ❤️»

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον αδερφό της

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου - «Τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν έχουν χώρο»

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε σε μαγαζί όπου ζήτησε να τηρηθούν τα μέτρα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά για το νέο περιστατικό βίας.

«Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό το περιστατικό. Είναι πολύ αμήχανο, θεωρώ ότι ο κ. Βασιλακόπουλος δεν θέλει να προσβάλλει κανέναν λέγοντας πως ο κύριος ήταν καφετζής και είχε άποψη για τα εμβόλια, γιατί ο καθένας μας έχει άποψη για το εμβόλιο, όταν αφορά τη δική του υγεία. Αυτά τα περιστατικά μας σοκάρουν όλους.

Τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν έχουν κανένα χώρο, ειδικά σε μία τέτοια στιγμή που πάλι ανεβαίνουν τα νούμερα των κρουσμάτων. Αυτή τη στιγμή οι πνευμονολόγοι δέχονται μία τεράστια πίεση… Προσπαθούμε να καταλάβουμε από τα λόγια τους τι φταίει και τι δεν φταίει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε σε κάτι», σχολίασε η παρουσιάστρια.