Χριστίνα Κοντοβά: Ποζάρει χαμογελαστή στον φακό της κόρης της - "Έλιωσε" το instagram

Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Κοντοβά: Ποζάρει χαμογελαστή στον φακό της κόρης της -

Στην Ουγκάντα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Κοντοβά καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από τη χώρα της Αφρικής, την γλυκύτατη Ada.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας φαίνεται να είναι πραγματικά πανευτυχής και μάλιστα πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την κόρη της.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία την οποία την τράβηξε η μικρούλα με το κινητό.

Η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Ρώτησαν την Χριστίνα Κοντοβά γιατί δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο και απάντησε δημόσια

Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως υιοθέτησε παιδάκι από την Ουγκάντα δέχτηκε πολλά μηνύματα θετικά για την πανέμορφη πράξη που έκανε. Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν - με πολλούς να την κράζουν - για το γεγονός πως δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις με τις στιγμές που περνάει στην Ουγκάντα με την κόρη της. Η ίδια περνάει πολύ καιρό στην εξωτική χώρα μέχρι να καταφέρει να γυρίσει με την μικρή της στην αγκαλιά.

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της λοιπόν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν πολλοί!

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.