Φωτεινή Ψυχίδου: Αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης Στόκας ήταν άπιστος

«Εγώ ξέρεις πώς κατάλαβα το κέρατό μου μια φορά;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτεινή Ψυχίδου: Αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης Στόκας ήταν άπιστος

Στην σημερινή εκπομπή του Breakfast at Star, μιλούσαν σχετικά για την απιστία στον αέρα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων η Φωτεινή Ψυχίδου η οποία έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι παρορμητική.

Για άλλη μια φορά δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια άκρως προσωπική αποκάλυψη για την ίδια και τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα. Από την άλλη η ίδια φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Φ.Ψ.: Εγώ ξέρεις πώς κατάλαβα το κέρατό μου μια φορά; Να σας πω;

ΤΖ.Γ.: Θέλουμε και ονόματα.

Φ.Ψ.: Ο Στόκας!

ΤΖ.Γ.: Το πες; Εγώ για πλάκα το είπα.

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε ένα παλιό τηλέφωνο παλιά και νόμιζα ότι δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή λοιπόν, μετά από χρόνια, δεν ξέρω πώς μου κάθισε, και πήρα το τηλέφωνο. Και το τηλέφωνο που είχε σταματήσει να λειτουργεί, λειτουργούσε».

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Ψυχίδου

Φωτεινή Ψυχίδου: Μιλάει ανοιχτά για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους - «Ζει μόνος του στη...»

Για τη ζωή του Δημήτρη Κοργιαλά μετά το χωρισμό τους, μίλησε ανοιχτά η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Εδώ και αρκετούς μήνες, το ζευγάρι έχει χαράξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Οι δυο τους, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, δεν κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα τους.

Βέβαια, πολλές φήμες και δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Σπύρο Πώρο για τον οποίο δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι το κατάλληλο tIming για να πω κάτι παραπάνω. Δε θα ήθελα να μιλήσω δημόσια» ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία στα social media, «Το βρίσκω απόλυτα λογικό , αφενός γιατί είναι ωραία η φωτογραφία και αφετέρου γιατί ένας γοητευτικός άνδρας σαν τον Σπύρο δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος». Ο Δημήτρης Κοργιαλάς τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Φωτεινή Ψυχίδου.