Έλλη Κοκκίνου: Ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην αναφερθούν στη Καίτη Γαρμπή

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: Ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην αναφερθούν στη Καίτη Γαρμπή

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, μεταξύ άλλων συνάντησαν την Έλλη Κοκκίνου όπου δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση σε ερώτηση που της έκαναν για μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή.

Μετά από την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη και κανείς δε ρώτησε τίποτα την Έλλη Κοκκίνου για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, λίγο πριν γίνουν οι δηλώσεις, άνθρωπος της εταιρείας της Έλλης Κοκκίνου επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους ζητώντας πολύ ευγενικά να μην αναφερθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό γιατί επιθυμία της Έλλης Κοκκίνου είναι να μπει μια τελεία και να μην ανοίξει κανενός είδους κόντρα με την Καίτη Γαρμπή.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου

Γιατί ακούστηκε πως η Καίτη Γαρμπή και η Έλλη Κοκκίνου έχουν κόντρα

Μια «κόντρα» γνωστότατη που καμιά πλευρά δεν θέλει να θυμάται, καθώς ξεκίνησε πριν από χρόνια σε τηλεοπτικό πλατό και φαίνεται να αργοκαίει μέχρι σήμερα.

Μέσα της δεκαετίας του 90 το «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά βάζει φωτιά στα μηχανάκια της AGB, όταν ο Διονύσης Σχοινάς κάνει live πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, αφήνοντας έκπληκτο το πανελλήνιο, αλλά πολύ περισσότερο μια τηλεθεάτρια που ακούει στο όνομα Έλλη Κοκκίνου και μαθαίνει ότι ο πρώην της, με τον οποίο είχε χωρίς μόλις πριν 7 μήνες, παντρεύεται άλλη!

Το μετά είναι επίσης πολύ γνωστό. Τις ελάχιστες φορές που ανταμώθηκαν οι τρεις τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Το αν τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα θυμούνται η Γαρμπή και ο Σχοινάς (υποστηρίζουν ότι ο Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη απο την τηλεόραση ενώ είχε χωρίσει επτά μήνες νωρίτερα με την Ελλη) ή όπως τα θυμούνται κάποιοι άλλοι (υποστηρίζουν ότι ο Σχοινάς τα είχε με την Ελλη όταν έκανε την πρόταση γάμου στην Καίτη, η Ελλη το είδε στην τηλεόραση και έπαθε μεγάλο ψυχολογικό σοκ που την οδήγησε στην κατάθλιψη) είναι ένα θέμα που αφορά τους ίδιους που ξέρουν και την αλήθεια.