Κατερίνα Ζαρίφη κατά του Τάσο Ξιαρχό: «Δε θα σχολιάσω, έναν κακό, αμετανόητο άνθρωπο»

Η αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη κατά του Τάσο Ξιαρχό: «Δε θα σχολιάσω, έναν κακό, αμετανόητο άνθρωπο»

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Τάσο Ξιαρχό, ολοένα και περισσότερα άτομα έχουν "ξεσπάσει" καθώς έχουν εξοργιστεί με τα όσα έχουν συμβεί.

Μάλιστα, ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα η οποία θέλησε να μιλήσει για το bullying με τις ρίγες δίνοντας πολλή έμπνευση στον κόσμο. Από την άλλη ο Τάσος Ξιαρχό δεν δίστασε να πετάξει και πάλι καρφιά προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας με αποτέλεσμα η Κατερίνα Ζαρίφη να πάρει θέση.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Δανάη μου, εγώ δεν αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να είσαι παρουσιάστρια. Αναρωτιέμαι πώς ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ τόσο καιρό…

Γιατί το σύνολο ομορφιάς και εξυπνάδας είναι σπάνιο. Λάμψε, κορίτσι μου. Υ.Γ. Δε θα σχολιάσω, έναν κακό, αμετανόητο άνθρωπο. Μακάρι να βρει το φως να δει την αγάπη και να βοηθηθεί».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Ζαρίφη - Ανάρτηση

Δανάη Μπάρκα: Τους συγκίνησε στο MEGA - Η απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό μετά το "χοντρή παρουσιάστρια"

Στην σημερινή 2/11 εκπομπή Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει στην "επίθεση" που της έκανε ο Τάσος Ξιαρχός μέσω Tik Tok την ώρα που τον έψαχνε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, καθώς απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει με χάπια.

Η παρουσιάστρια ειδικά από χθες 1/11 έχει δεχθεί πολλή αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό και γενικά από τους χρήστες των social media, με αποτέλεσμα να τους ευχαριστήσει δημόσια. Απαντώντας επίσης με αυτό τον τρόπο στο "χοντρή παρουσιάστρια" που την είχε ο χορευτής - χορογράφος.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μήνυμα αγάπης. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο την αγάπη που πήρα εγώ το τελευταίο 24ωρο να την πάρουν διπλά. Γιατί ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η ανασφάλεια, η κακία και μιζέρια. Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στεναχωρηθεί γιατί τον κορόιδεψαν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια είπε: «Να την αφιερώσουμε σε όποιον ομοφυλόφιλο άνθρωπο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο που έχει νιώσει ανασφαλής. Σε όποιον αδύνατο άνθρωπο έχει νιώσει ότι παίρνει αρνητικά σχόλια και χλευαστικά. Σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια που του έγιναν. Σε όποιον Έλληνα, Αλβανό, Πακιστανό, Ιταλό έχει νιώσει μπούλινγκ για την καταγωγή του. Σε όποιον άνθρωπο θεωρεί ότι δεν έχει πάρει αυτά που του άξιζαν γιατί κάποιος προσπάθησε να τον κάνει να αισθανθεί κατώτερος».

Και συμπλήρωσε: «Αυτή η καλημέρα να πάει παντού, αλλά μία μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο αχάιδευτο εκεί έξω και σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που θα έπρεπε, άρα δεν έχει και να τη δώσει. Που μπορεί να έχει τύχει να γίνει ρατσιστής, να μη θέλει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος. Σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του ή ηθελημένα προκαλεί πόνο, στεναχώρια, αμηχανία σε κάποιους άλλους. Σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη κι έχουμε να δώσουμε».

«Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωπο δεν θέλουν ούτε αρνητικά σχόλια, ούτε κριτική, ούτε μίσος. Χρήζουν αγάπης και αυτό είμαστε εμείς εδώ να κάνουμε. Χαίρομαι πολύ που όλοι μαζί ενωθήκαμε χθες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είμαστε καλά, να είμαστε ενωμένοι και αν η τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να στέλνουν ένα μήνυμα, κατά τη γνώμη μου, όσο υπάρχω εδώ, αυτό θα προσπαθώ να κάνω. Ας είναι η αγάπη, η διακριτικότητα και η ένωση. Να είμαστε καλά και σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης», είπε κλείνοντας.