Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό - Μεγάλη αγωνία

Τον αναζητούν η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό - Μεγάλη αγωνία

Εδώ και λίγη ώρα έχει γίνει γνωστή η είδηση πως ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Από χθες το βράδυ (31/10) έχει δημιουργηθεί μεγάλος σάλος γύρω από το όνομα του Τάσου Ξιαρχό καθώς ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο κοροϊδεύει μία κοπέλα για το ντύσιμό της και για τα κιλά της.

Καθώς φαίνεται, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γνωστός του ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, έξω από το πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονται στο Μενίδι, συμμετέχει τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Η πρώτη κίνηση του Τάσου Ξιαρχό μετά την επαναφορά του προφίλ του

Ο μήνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Τάσο Ξιαρχό και όχι άδικα αφού ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να διαπομπεύσει με ένα βίντεό του στο Instagram μία κοπέλα για τα κιλά της και για την εμφάνισή της.

Το προφίλ του έπεσε πριν λίγες ώρες μετά από πλήθος report που πήρε, ενώ οι followers του έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση (δείτε εδώ).

Παρόλα αυτά, το προφίλ του επανήλθε και η αντίδραση του Τάσου Ξιαρχό ήταν άμεση καθώς τα μηνύματα και τα σχόλια που λαμβάνει είναι πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα λοιπόν, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στην τελευταία του ανάρτηση ώστε να σταματήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι να σχολιάζουν αρνητικά για εκείνον.