Έξαλλοι ξανά στο Πρωινό - Χαλασμός στο πλατό με τις δηλώσεις Κονδυλάτου για το bodyshaming

«Άκουσα καλά; Είναι απαράδεκτα από την αρχή μέχρι το τέλος αυτά που είπε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλοι ξανά στο Πρωινό - Χαλασμός στο πλατό με τις δηλώσεις Κονδυλάτου για το bodyshaming

Μετά το ξέσπασμα που είχαν κατά του Τάσου Ξιαρχό, στο Πρωινό έγιναν έξαλλοι και με τον Περικλή Κονδυλάτο και τις δηλώσεις που έκανε για το #metoo και το body shaming. Ειδικά ο Βαγγέλης Περρής δεν δίστασε να τον κράξει δημόσια, στον αέρα της εκπομπής.

«Χωρίς να έχω παρακολουθήσει το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό, θέλω να πω για άλλα αυτά τα κινήματα όπως το metoo ότι έχουμε πάει σε ένα extreme βαθμό και έχουμε κάνει κυνήγι μαγισσών. Δεν τολμάει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς να πεις μία κοπέλα που είναι εύσωμη ότι είναι εύσωμη γιατί θα σου πουν ότι κάνεις bodyshaming. Υπάρχει υπερβολή» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής.

Η απάντηση του Περρή στο Πρωινό για τον Κονδυλάτο

«Άκουσα καλά; Δηλαδή αυτή που είπε τα έχουμε μεταγλωττίσει ή έχουν προέλθει από τον εγκέφαλό του; Είναι απαράδεκτα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτά με την Αντέλ που τα βρήκε ο Περικλής Κονδυλάτος; Προκειμένου να υποστηρίξει μία θέση που είναι απαράδεκτη, καταλήγει να παραφράσει την καριέρα των ανθρώπων και τα λεγόμενά τους. Όλα αυτά που λέει, πρέπει να τα διαγράψουμε σαν να μην τα ακούσουμε… Ο ίδιος να ξαναδεί τη συνέντευξή του, να το ξανασκεφτεί και να επανέλθει με τον κηδεμόνα του».

«Aισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον γάμο του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό. Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε.

Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος». Σχετικά με την «ψύχρα» που υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε:

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μεγαλόκαρδος, πολύ φιλότιμο παιδί. Είμαι 1000% με το μέρος του σε ό,τι λέει, χωρίς να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτά που έχει δει ο Ασημακόπουλος, δεν πρόκειται να τα δει ούτε στον ύπνο του ο Ηλίας Μπόγδανος».