Έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής της: «Ντροπή! Έχω φτάσει στα όριά μου»

«Δεν υπάρχει έλεος για αυτές τις γυναίκες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής της: «Ντροπή! Έχω φτάσει στα όριά μου»

Άλλη μια γυναικοκτονία ήρθε για να συγκλονίσει το πανελλήνιο με την υπόθεση της Νεκταρίας η οποία δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

Μετά το ρεπορτάζ ότι η άτυχη γυναίκα αλλά και φίλες της είχαν καταφύγει στην Αστυνομία για να προστατευτεί αλλά τελικά η κατάληξη ήταν η εν ψυχρώ δολοφονία της, η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου προέτρεψε τις γυναίκες θύματα κακοποίησης να μη φοβούνται και να βγαίνουν μπροστά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στην συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Να σου πω κάτι, αλλά σε παρακαλώ πάρα πολύ, τι καμιά γυναίκα να μη φοβάται; Από την καρέκλα σου μιλάς, ούτε από τη γυναίκα αυτή.

Ξέρεις τι σημαίνει τα 4 παιδιά της να μην έχουν να φάνε; Ντροπή! Έχω φτάσει στα όριά μου, μετά αρχίζω να φουντώνω. Δεν υπάρχει έλεος για αυτές τις γυναίκες. Πάει στο Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών και την κυνηγάει απ’ έξω! Μακρυνίτσα! Πόσα να σου πω; Τοπαλούδη! Δεν είναι γυναικοκτονία;».

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Παγωμένη είναι η κοινωνία της Ιεράπετρας στην Κρήτη από τη νέα γυναικοκτονία, καθώς παρακολουθεί τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 54χρονο, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί δολοφόνησε με αρκετές μαχαιριές την 48χρονη πρώην σύζυγό του.

Όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού για να εξεταστεί από ψυχίατρο. Άλλωστε, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική… Όμως, το πάθος του για την άτυχη Νεκταρία επικράτησε και πήγε να την βρει στο ξενοδοχείο όπου πήγε να περάσει από συνέντευξη για να βρει δουλειά, αποφασισμένος να την εξοντώσει, αφού δεν μπορούσε να είναι μαζί της... διαβάστε τη συνέχεια για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη στο Athensmagazine.gr