«Ο γυναικολόγος μου είχε πει» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA που την έκανε να λυγίσει

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο γυναικολόγος μου είχε πει» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA που την έκανε να λυγίσει

Μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει την δική της εξομολόγηση με αφορμή ένα θέμα που παρουσιάστηκε σχετικά με τον τον αυτισμό και το πως το ίντερνετ πολλές φορές με την υπερπληροφόρηση μπορεί να “τρομάξει” τους γονείς.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος του βίντεο θυμήθηκε τι είχε πει σε εκείνη ο γιατρός της στην πρώτη της εγκυμοσύνη που όπως παραδέχτηκε είχε δίκιο τελικά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Εγώ θυμάμαι όταν πρωτο είχα μείνει είχα μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν να μην αρχίσω να διαβάζω – τότε, πριν 20 χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ το ίντερνετ.

Είχα πάει και είχα αγοράσει ότι βιβλίο εγκυμοσύνης υπήρχε, τα πήρα όλα. Το έκανα ενώ ο γιατρός μου είπε να μην το κάνει. Μου λέει «Μην το κάνεις γιατί με όλα αυτά θα τρελαθείς και θα αρχίσεις να αγωνιάς χωρίς λόγο.

Εμείς είμαστε εδώ, είναι δουλειά μας, μην αγχώνεσαι. Αν θες να πάρεις να δεις ένα χαλαρό βιβλίο εγκυμοσύνης αλλά μέχρι εκεί. Μην αρχίσεις και ψάχνεις». Είχε δίκιο τελικά». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια έχει μοιραστεί με τους τηλεθεατές προσωπικές της στιγμές.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Η ατάκα στον αέρα της εκπομπής για τον Ματεό Παντζόπουλο - Άφωνοι οι συνεργάτες της

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή της τον παλιό συνεργάτη της Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος μάλιστα είχε ακουστεί πως θα είναι και ο μόνιμος σεφ στην νέα εκπομπή που έκανε μετά την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια παρατήρησε πόσο αδυνατισμένος είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ενώ δε δίστασε να πετάξει και μία ατάκα για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, τον οποίο σπάνια αναφέρει στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ τι δώρο της έκανε για τα γενέθλιά της).

«Βασίλη μου έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ. Πόσο καιρό έχω να σε δω, 2-3 χρόνια; Έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ!», του είπεη Ελένη Μενεγάκη με τον γνωστό σεφ να απαντά: «Έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Κοιμάμαι περισσότερο, τρώω τρία γεύματα την ημέρα και ενδιάμεσα κάποια μικρά σνακ. Έχασα 14-15 κιλά».

«Περιμένω, εγώ εδώ είμαι, όποτε θέλεις να μας ξανακαλέσεις. Την πρώτη μας επέτειο την είχαμε κάνει σπίτι σου. Τρομερό! Αυτό δεν γίνεται πουθενά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.