Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Γιώργος Λιανός για το Survivor 5 - Πότε φεύγει για Άγιο Δομίνικο;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Γιώργος Λιανός για το Survivor 5 - Πότε φεύγει για Άγιο Δομίνικο;

Το Survivor 5 αναμένεται να επιστρέψει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στον ΣΚΑΪ καθώς οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ρόλο του παρουσιαστή.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το Voice αλλά και το Survivor και κυρίως πότε αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο. Και ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και οι τρεις είναι φίλοι μου, θα τους μαζέψω για ένα καφεδάκι να τα πούμε γιατί μπορεί πολύ εύκολα με ένα τηλέφωνο να το μαζέψουμε» είπε για την κόντρα Γκουντάρα – Τσαλίκη.

Επιβεβαίωσε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι στο backstage του The Voice και ότι είναι καλή αλλά και ότι η Λάουρα Νάργες αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους. «Δεν ξέρω ούτε ημερομηνίες ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι θα είναι λίγο μαζεμένο φέτος» απάντησε για το αν το Survivor θα πάει μέχρι Ιούνιο.

«Επειδή είναι φίλος και γνωστός του έχω εξηγήσει τις δυσκολίες του Survivor» είπε για τον Γιάννη Βαρδή. «Αν είναι ο Ατζούν κάτω ξέρω ότι θα του ζητήσω μια χάρη και θα την κάνει. Η αναχώρησή μου θα είναι πολύ σύντομη. Με το τέλος του Voice θα έχω 5-6 ώρες».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Η λίστα του Survivor 5 με τα 200 ονόματα - Ποιοι διάσημοι αναγράφονται μέσα

Οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι άκρως πυρετώδης καθώς οι ρυθμοί έχουν αυξηθεί προκειμένου να είναι όλα έτοιμα αλλά και στην ώρα τους καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα το Survivor 5 αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως πήρε στα χέρια του τη «μαγική» λίστα με 200 ονόματα προκειμένου να επιλέξει τα πρόσωπα που θεωρεί ότι είναι κατάλληλα.

Βέβαια μέχρι στιγμής τα ονόματα τα οποία φαίνεται να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον είναι: Λεγάκης, Καμπουρέλη και Βαλάντης ενώ αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις.