«Θα ειπωθούν όταν πρέπει...» - Η πρώτη αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το The Voice

«Ο Γιώργος Λιανός είναι κούκλος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα ειπωθούν όταν πρέπει...» - Η πρώτη αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το The Voice

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε για εκείνη ότι παίρνει τη θέση της Λάουρας Νάργες στα backstage του The Voice.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το The Voice

«Όταν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα, θα ειπωθούν, από το κανάλι και από τους ανθρώπους που είναι στον ΣΚΑΙ. Το Voice είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω πάρα πολλά χρόνια. Τον έχω δει από κοντά τον Γιώργο Λιανό, μια χαρά, είναι κούκλος.

Πέρασα πολύ ωραία στον Τροχό της τύχης αλλά ήταν κάτι διεκπεραιωτικό ας πούμε θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο για να με μάθει ο κόσμος καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Λάουρα Νάργες "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την αποχώρηση από το The Voice

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η Λάουρα Νάργες, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για πρώτη φορά για την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από τα νέα επεισόδια του The Voice.

Η ίδια δεν είπε ξεκάθαρα τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ωστόσο εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα μπορέσει να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση», είπε χαρακτηριστικά.