Βίκυ Καγιά: Παίρνει θέση για τον τσακωμό των κριτών στο DWTS - «Διαφωνίες υπάρχουν παντού»

Η απάντηση του Στέφανου Δημουλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Παίρνει θέση για τον τσακωμό των κριτών στο DWTS - «Διαφωνίες υπάρχουν παντού»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε το πρωί της Τρίτης (2/11) η Βίκυ Καγιά, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και την Μαρίνα Λαμπροπούλου στο live του DWTS.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τον καυγά των κριτών στο DWTS

«Διαφωνίες υπάρχουν παντού. Όπως διαφωνείς στη μόδα, διαφωνείς και στο χορό, και στο τραγούδι. Δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

H απάντηση του Στέφανου Δημουλά για την Μαρίνα Λαμπροπούλου

Από τη μεριά του, ο Στέφανος Δημουλάς έκανε νέες δηλώσεις για την κόντρα του με την συνεργάτιδά του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Άμα ήταν με τα μελαχρινά μαλλιά θα το δεχόμουν καλύτερα, γιατί το έχω το μελαχρινό. Άμα είχα ξανθό γιατί όχι. Ίσως η Μαρίνα εκείνη την ώρα της ήρθε στο μυαλό της να πει κάτι με δάσκαλο. Δεν αλλάζω την άποψη μου (σ.σ. για το πρέπει να μάθει να ακούει), αυτή την άποψη την έχω για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Δημιουργήθηκε επαγγελματική ένταση και ήθελα με έναν τρόπο να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου και είπα κάτι τέτοιο στην Μαρίνα. Νομίζω ότι θα το ξαναέκανα. Δεν θα άλλαζα κάτι από όλα αυτά που έγιναν, γιατί ήταν αληθινά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δημουλάς.