DWTS: "Πρέπει να μάθεις να ακούς κι εσύ καμιά φορά!" - "Σφάχτηκαν" οι κριτές μεταξύ τους

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS:

Μια πολύ έντονη λογομαχία είχαν στο αποψινό (31/10) και τρίτο live του “Dancing with the stars" τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο τσακωμός των κριτών στο DWTS

Συγκεκριμένα, η εμφάνιση της δημοσιογράφου Μαριάννας Γεωργαντή και του χορογράφου της Σπύρου δεν κατάφερε να εντυπωσίασει τόσο τους κριτές, ωστόσο κατάφερε να σχολιαστεί αρκετά μιας και δημιουργήθηε μια κόντρα ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τους Jason Ροδίτη και Στέφανο Δημουλά.

Κατά τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, η χορογραφία δεν ήταν κατάλληλη για τη διαγωνιζόμενη, καθώς δεν αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία με την κριτή να τονίζει πως “Δε φταίει η Μαριάννα σε αυτό, φταίει ο χορογράφος” αναφορικά με την όχι και τόσο καλή εμφάνιση του ζευγαριού.

Η διαφωνία μεταξύ τους ήταν αρκετά έντονη, με το Στέφανο Δημουλά να μην μένει αμέτοχος και να σχολιάζει: “Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα… Κάτσε λίγο πρέπει να μάθεις να ακούς κι εσύ καμιά φορά”. Ωστόσο, η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση εντυπωσίασε τους πάντες.

DWTS τσακωμός κριτών

"Εγώ στο πρώτο ραντεβού" - "Κλάμα" στο Twitter με την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη

Φοβερή για ακόμη μια φορά ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη στο DWTS, με την αποψινή (31/10) της δε εμφάνιση να κάνει τον απόλυτο χαμό στο Twitter.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε... βαμπίρ, μιας και αυτές τις μέρες γιορτάζουμε το Χάλογουιν και έτσι χόρεψε το Bad Romance της Lady Gaga σε ρυθμούς πάσο ντόμπλε.

Φυσικά, το ζευγάρι ενθουσίασε παρουσιάστρια και κριτές, τόσο με την θετική τους ενέργεια όσο και με τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ανάλογη ανταπόκριση είχε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι όπως πάντα αποθέωσαν την Μπέσσυ Αργυράκη, ειδικά όσον αφορά τις υπέροχες γκριμάτσες της ως βρυκόλακας!