Τέτα Καμπουρέλη: Ο σύζυγός της "σπάει" τη σιωπή του - «Μου κατέστρεψαν τη ζωή»

«Θα πέσετε από τα σύννεφα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: Ο σύζυγός της

O σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί και προφυλακιστεί για τη ληστεία που σημειώθηκε στο Ψυχικό, μίλησε στην εκπομπή T-live και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, δήλωσε με βεβαιότητα πως σε λίγο καιρό θα αποδειχθεί πως δεν κρύβεται ο ίδιος πίσω από τη συγκεκριμένη ληστεία.

Οι δηλώσεις του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη στο T- Live

«Δεν έχω διαπράξει ποτέ μου τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου το παραμικρό. Έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση. Υπάρχει ένα DNA που είναι μικτό, το ότι είναι μικτό και πως έχει γίνει αυτό και πώς έχει βρεθεί εκεί θα σας το πουν οι δικηγόροι μου με τον γενετιστή που έχουμε βάλει και έχει κάνει όλη την ενέργεια. Θα δείτε λοιπόν ότι όλο αυτό είναι το κάτι άλλο.

Δηλαδή αυτό που ξέρετε και αυτό που ακούγεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη δικογραφία. Θα πέσετε από τα σύννεφα. Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλοπή των θυρίδων. Επειδή δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο η αστυνομία, έκλεισε την υπόθεση για να γλιτώσει την πίεση της τράπεζας αλλά και της πίεσης της κοινής γνώμης των πελατών της. Το μόνο που κατάφεραν να βρουν μετά από ένα χρόνο ερευνών ήταν το υποτιθέμενο ελάχιστο DNA μου στην παραδίπλα θυρίδα από τη δική μου. Το δείγμα αυτό το αμφισβητώ απερίφραστα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον σύζυγό της

«Αρρώστησα με τα τελευταία γεγονότα. Μόνο τα έξι τελευταία χρόνια έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Είχαμε μια ληστεία στο σπίτι που μου πήρε τρία χρόνια να την ξεπεράσω. Μετά είχα το πιο σοβαρό απ’ όλα, για μένα, αυτό με τα δίδυμα τα παιδιά μου. Ύστερα ήρθε και το τελευταίο περιστατικό με τον σύζυγο μου και προσπαθώ. Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη. Ήρθαν άνθρωποι να με βοηθήσουν, τους εμπιστεύτηκα και με χρησιμοποίησαν. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω σωστά».

«Από την στιγμή που συνέβη το περιστατικό έπαθα κρίση πανικού. Μια ανασφάλεια φοβερή, δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δεν μπορούσα να φάω, δεν μπορούσα να οδηγήσω, με έπιασαν ταραχές στον δρόμο».