Βίκυ Μπάρκουλη: Απάντησε ανοιχτά στον αδερφό της - «Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει...»

«Για ένα παιδί που είναι 20 χρονών και είναι επηρεασμένο, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Μπάρκουλη: Απάντησε ανοιχτά στον αδερφό της - «Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει...»

Μετά τις επίμαχες δηλώσεις του Νίκου Μπάρκουλη, στις οποίες υποστήριξε πως δεν γνωρίζει την ύπαρξη της αδερφής του, η Βίκυ Μπάρκουλη επικοινώνησε με την εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τη σχέση τους καθώς και για την πιο πρόσφατη επικοινωνία τους.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Μπάρκουλη για τον Νίκο Μπάρκουλη

«Για ένα παιδί που είναι 20 χρονών και είναι επηρεασμένο, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Είναι μικρό παιδί. Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, θα είναι όλα καλά. Είναι επηρεασμένο από τις καταστάσεις. Καμιά φορά οι γονείς επηρεάζουν πολύ άσχημα τα παιδιά και πιστεύω ότι έτσι έχει γίνει. Ίσως να θέλει να προστατέψει τη μητέρα του.

Εγώ τον αδερφό μου τον πήρα τηλέφωνο πριν δυο μήνες, γιατί υπήρξαν κάποια πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ο πατέρας μου ήθελε να μεταφερθούν αμέσως στον Νικόλα και στη μητέρα του Νικόλα. Νομικά όμως έπαιρνα και εγώ και ο αδερφός μου ο Ανδρέας ο οποίος είναι στο εξωτερικό. Επειδή ο Νικόλας τότε ήταν 15 χρονών, αποφάσισα τότε και σκέφτηκα ως πιο ώριμη ότι μετά από χρόνια ο Νικόλας θα μπορούσε να πάρει αυτά τα χρήματα, τα οποία νομικά τα διεκδικούσα εγώ, γιατί θα τα χρειαστεί πιο πολύ για το μέλλον του από ότι τα χρειαζόμουν εγώ και μου είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφούλα».

Αν συνεχίσει να λέει ψέματα η Μαρία η Βλασσοπούλου για την προηγούμενη ζωή του πατέρα μου, θα κινηθούμε νομικά και εγώ και η Φωτεινή Αναστασίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έξαλλος ο Νίκος Μπάρκουλης με τον Νίκο Μουρατίδη - «Είναι σαν ανέκδοτο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα έκανε μετά το Live του J2US ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί αυτή την εβδομάδα από τον Νίκο Μουρατίδη για την οικογένειά του.

Ο Νίκος Μουρατίδης αυτή την εβδομάδα έχει μιλήσει σε αρκετές εκπομπές για το άρθρο που είχε γράψει για τον Ανδρέα Μπάρκουλη, το οποίο προκάλεσε την οργή της συζύγου του, Μαίρης.

«Τι να μου έρθει στο μυαλό; Αστείο είναι, σαν ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει το ανέκδοτο του Τοτού, ε βάλε τα όλα μαζί σε ένα. Αυτό είναι 100%.

Χαίρομαι που εμφανίστηκαν ξανά, άνθρωποι που ήταν κρυμμένοι για να έχουμε ψωμί τρώμε όλοι. Μια χαρά. Γιατί ξαφνικά τα θυμήθηκαν όλα αυτά; Νομίζω ότι φαίνεται μόνο του κι αν δεν ήταν να πατήσει σε αυτό, γιατί βγήκε σε τέσσερις εκπομπές, όπως έχει βγει; Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο. Το περιμένω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.