«Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή» - Επική ατάκα του Νίκου Μπάρκουλη μπροστά στην κάμερα

«Με πιάσατε αδιάβαστο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή» - Επική ατάκα του Νίκου Μπάρκουλη μπροστά στην κάμερα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Νίκος Μπάρκουλης μετά το live του J2US, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδερφή του, αποκαλύπτοντας πως μέχρι τώρα δεν γνώριζε καν την ύπαρξή της.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, ρώτησε τον Νίκο Μπάρκουλη για τις δηλώσεις της αδερφής του, Βίκυς Μπάρκουλη υπέρ του Νίκου Μουρατίδη στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τη μητέρα του, Μαίρη.

Το επικό σχόλιο του Νίκου Μπάρκουλη

«Ποια; Ποια; Δεν ξέρω τι μου λες. Δεν ξέρω την κοπέλα. Εγώ δεν ξέρω για ποια μου λες τώρα. Θες να μου πεις πληροφορίες, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ, κάτι;

Έχει κόρη; Δεν το ήξερα, συγγνώμη. Με πιάσατε αδιάβαστο. Δεν ήξερα ότι έχω αδελφή», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Έξαλλος ο Νίκος Μπάρκουλης με τον Νίκο Μουρατίδη - «Είναι σαν ανέκδοτο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα έκανε μετά το Live του J2US ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί αυτή την εβδομάδα από τον Νίκο Μουρατίδη για την οικογένειά του.

Ο Νίκος Μουρατίδης αυτή την εβδομάδα έχει μιλήσει σε αρκετές εκπομπές για το άρθρο που είχε γράψει για τον Ανδρέα Μπάρκουλη, το οποίο προκάλεσε την οργή της συζύγου του, Μαίρης.

«Τι να μου έρθει στο μυαλό; Αστείο είναι, σαν ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει το ανέκδοτο του Τοτού, ε βάλε τα όλα μαζί σε ένα. Αυτό είναι 100%.

Χαίρομαι που εμφανίστηκαν ξανά, άνθρωποι που ήταν κρυμμένοι για να έχουμε ψωμί τρώμε όλοι. Μια χαρά. Γιατί ξαφνικά τα θυμήθηκαν όλα αυτά; Νομίζω ότι φαίνεται μόνο του κι αν δεν ήταν να πατήσει σε αυτό, γιατί βγήκε σε τέσσερις εκπομπές, όπως έχει βγει; Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο. Το περιμένω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.