Αναστάτωση για την Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα

Τι συμβαίνει τελικά με τη συμμετοχή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωση για την Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από τη συμμετοχή της Αγγελικής Ηλιάδη στη Φάρμα. Ενώ στην αρχή είχε ακουστεί πως θα δούμε την τραγουδίστρια στο ριάλιτι επιβίωσης, τελικά το πράγμα κάπου στράβωσε και το πλάνο αυτό γειώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ωστόσο, ακόμα όλα τα σενάρια για τη συμμετοχή της Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα είναι ανοιχτά. Μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί κάποια από τα ονόματα των διάσημων που θα είναι στο παιχνίδι (δείτε τα εδώ) και μένει να δούμε αν η Αγγελική Ηλιάδη θα πει το ναι.

Τι έχει συμβεί με την Αγγελική Ηλιάδη και τη Φάρμα

Η τραγουδίστρια αρχικά είπε ναι στην πρόταση που της έγινε, ωστόσο αμέσως αρνήθηκε καθώς όπως ενημερώθηκε από την παραγωγή, όσο καιρό προβάλλονταν τα επεισόδια στα οποία συμμετείχε, δε θα έπρεπε να εμφανίζεται πουθενά. Η Αγγελική Ηλιάδη όμως είχε ήδη δώσει τα χέρια με το μαγαζί στο οποίο θα τραγουδούσε.

Η παραγωγή του ριάλιτι φαίνεται πως θέλει πολύ την Αγγελική Ηλιάδη στο καστ και έτσι μέχρι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντηση θα είναι άμεση καθώς οι παίκτες πρέπει να μπουν τις επόμενες μέρες σε προληπτική καραντίνα πριν αρχίσουν τα γυρίσματα.

Αγγελική Ηλιάδη Φάρμα

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι

Πιο δυναμικά από ποτέ αναμένεται να επιστρέψει η «Φάρμα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα, οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να προλάβουν να βγουν στον αέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor.

Το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Πρωινό» είδαμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα «Φάρμα» αλλά και το Σάκη Τανιμανίδη όπου βρίσκεται εκεί συνεχώς για να βοηθήσει με τις προετοιμασίες.