Θηρίο: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον Τάσο Ξιαρχό - Με τα σημάδια από την αλλαγή στο σώμα του

«Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θηρίο: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον Τάσο Ξιαρχό - Με τα σημάδια από την αλλαγή στο σώμα του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το Θηρίο, θέλησε να απαντήσει στον Τάσο Ξιαρχό μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram του, στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

Μάλιστα, στην "επίθεση" αυτή, το Θηρίο απάντησε με μία πολύ ισχυρή φωτογραφία, στην οποία δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους τα σημάδια που άφησε στο σώμα του η αλλαγή στο βάρος του.

Η ανάρτηση του Θηρίου για τον Τάσο Ξιαρχό

«Αγαπητέ φίλε,

Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε! #tasosxiarcho #xiarho #τάσοςξιάρχος», έγραψε χαρακτηριστικά το Θηρίο.

Ξιαρχό: «Αν με άκουγε τώρα θα του έλεγα...» - Συγκινούν τα λόγια της κοπέλας που χλεύασε για τα κιλά της

«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση» είπε η Μαίρη.

«Δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της, συνέχισε: «Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος. Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα.

Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να σωπάσω κι εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου… Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα – αν μου επιτρέπει και η κυρία Γερμανού – είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό… Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται».