Ξέσπασε σε κλάματα η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Game of Chefs - Τι συνέβη;

Έσπευσαν να την παρηγορήσουν οι κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Game of Chefs - Τι συνέβη;

Στο σημερινό (2/11) επεισόδιο του Game of Chefs, παρακολουθήσαμε τη δοκιμασία αποχώρησης. Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που αφήνει τον διαγωνισμό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινήθηκε και οι κριτές την παρηγόρησαν.

Μετά το σύντομο πέρασμα που έκανε από το GNTM 4, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέστρεψε στο πόστο της στο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1.

Εκτός της δοκιμασίας αποχώρησης έμεινε ο Γιώργος Μπερκάκης, ο οποίος είχε ασυλία γιατί η ομάδα του κέρδισε στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία.

Τελικά, αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Δημήτρης Καϊσης. Η Ντορέττα ξέσπασε σε κλάματα. Με συγκινεί αυτό το παιδί», έλεγε διαρκώς και οι τρεις κριτές την αγκάλιασαν για να την παρηγορήσουν.

Τα κλάματα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Game of Chefs

Η αφοπλιστική απάντηση της Ντορέττας για τα χαμηλά νούμερα του Game Of Chefs

Συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Game of Chefs, το οποίο πιθανόν να τελειώσει πιο γρήγορα από ότι προβλεπόταν.

Από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι είναι μια δουλειά που απολαμβάνετε πολύ, σωστά;

Πολύ σωστά! Είναι μια οργανωμένη παραγωγή, μια υπέροχη δουλειά, ειλικρινά όλα δουλεύουν ρολόι και αυτό το συναντάς σπάνια στην τηλεόραση. Είναι βάλσαμο το να είναι όλοι προσηλωμένοι και να δουλεύουν με το 100% του εαυτού τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρατε, προσδοκούσατε καλύτερα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης;

Απέναντί μας υπάρχουν κυρίως μυθοπλασία και λίγα ομοειδή προϊόντα. Κάτι που σημαίνει ότι η τηλεθέαση έχει να κάνει με το τι θα προτιμήσει να δει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα. Δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ, το πιστεύουμε πολύ κι είμαι σίγουρη ότι θα βρει την θέση που του αρμόζει. Να πούμε, βέβαια, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς μετράμε λίγες εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα.

Η απάντηση της Ντορέττας για τα χαμηλά νούμερα του Game Of Chefs