Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Τάσο Ξιαρχό - «Ήρθε η ώρα να βάλουμε όρια»

Οι οργισμένες αναρτήσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Τάσο Ξιαρχό - «Ήρθε η ώρα να βάλουμε όρια»

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να ξεσπάσει κατά του Τάσου Ξιαρχό μετά το βίντεο που ανέβασε με την κοπέλα που χλεύαζε για την εμφάνισή της και τα ρούχα της.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για τον Τάσο Ξιαρχό

«Έπαρση, αμετροέπεια, κακό χύμα στα σόσιαλ! Και μετά χειριστικός για να νιώθουμε και τύψεις από πάνω… Τον γνώρισα πέρυσι στο just. Ταλαντούχος αλλά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο… Δεν υπολογίζει τίποτα… Όλα ίσωμα… Φρένο λοιπόν στο μπούλινγκ και στους ανεξέλεγκτους τύπους που το παίζουν προχώ!!! Προχώ είναι να είσαι top στη δουλειά σου και να σέβεσαι ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! Φτάνει. Πλέον η ίδια η κοινωνία σας πετάει έξω… Ξυπνήσαμε πια… Και μιλάμε, δεν το βουλώνουμε.

Και κάποια στιγμή να μιλήσουμε ανοιχτά και για το θέμα της βίας και του μπούλινγκ στο διαδύκτιο που ο καθένας πίσω από ένα ψευδώνυμο γράφει ότι θέλει, κακοποιεί, διασύρει, πληγώνει… Μήπως ήρθε η ώρα;

Μήπως ήρθε η ώρα να παλέψουμε πιο συντεταγμένα για το φως και την αγάπη στη ζωή μας;

Ήρθε η ώρα να βάλουμε όρια σε αυτούς που μας κακοποιούν και μετά μας βγάζουν με ψυχολογικό… Σε αυτούς που μας στιγματίζουν, που μας λένε χοντρούς, ανίκανους, μέτριους… Σε αυτούς που η π@@νιά τους τους κρατάει σε ένα σύστημα φτιαγμένο για υποτελείς και ισοπεδωτικούς! Πάμε να το ραγίσουμε αυτό το κατεστημένο με αλήθεια, αγάπη και φυσικά χωρίς φόβο που είναι το μεγαλύτερο σκοτάδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Γιώργος Τσαλίκης Τάσος Ξιαρχό
Γιώργος Τσαλίκης ανάρτηση
Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασμα Ξιαρχό

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό - «Δε θέλω να πω πάρα πολλά»

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί μετά από το βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό , όπου χλεύαζε κοπέλα με παραπάνω κιλά για την ενδυματολογική της επιλογή.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τις απειλές του για αυτοκτονία ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις. Μεταξύ άλλων πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου και μίλησε στο T-live για την πορεία της κατάστασης της υγείας του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω.

Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη.

Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό».