Φάρμα: Δέχθηκε πρόταση η Αναστασία Γιούσεφ - Θα τη δούμε στο ριάλιτι;

Εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι και τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Δέχθηκε πρόταση η Αναστασία Γιούσεφ - Θα τη δούμε στο ριάλιτι;

Η Αναστασία Γιούσεφ εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/11) στο Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως έχει δεχθεί πρόταση για τη Φάρμα και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τη δεχθεί.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά ορισμένα πρόσωπα που θα μπουν στη Φάρμα (δείτε εδώ ποια) και από τη μεριά της, η Αναστασία Γιούσεφ εξήγησε πως το σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι.

Οι αποκαλύψεις της Αναστασίας Γιούσεφ για τη Φάρμα

«Το σκέφτομαι για τη Φάρμα, ακόμα δεν έχω απαντήσει. Έχω λίγο χρόνο ακόμα για να απαντήσω έτσι κι αλλιώς γιατί πάει λίγο πίσω η εκπομπή. Φαντάζομαι να κυνηγάω την κοτούλα, να αρμέγω την αγελάδα, να κόβω τα ξύλα. Είμαι πανέτοιμη για τη Φάρμα. Ο σύντροφός μου δεν είναι πολύ χαρούμενος για τη Φάρμα. Δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Από τη μία είναι καλό αυτό, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να με καταλάβει τόσο σε αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Θα μπει τελικά στη Φάρμα η Αγγελική Ηλιάδη;

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από τη συμμετοχή της Αγγελικής Ηλιάδη στη Φάρμα. Ενώ στην αρχή είχε ακουστεί πως θα δούμε την τραγουδίστρια στο ριάλιτι επιβίωσης, τελικά το πράγμα κάπου στράβωσε και το πλάνο αυτό γειώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ωστόσο, ακόμα όλα τα σενάρια για τη συμμετοχή της Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα είναι ανοιχτά. Μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί κάποια από τα ονόματα των διάσημων που θα είναι στο παιχνίδι και μένει να δούμε αν η Αγγελική Ηλιάδη θα πει το ναι.

Η τραγουδίστρια αρχικά είπε ναι στην πρόταση που της έγινε, ωστόσο αμέσως αρνήθηκε καθώς όπως ενημερώθηκε από την παραγωγή, όσο καιρό προβάλλονταν τα επεισόδια στα οποία συμμετείχε, δε θα έπρεπε να εμφανίζεται πουθενά. Η Αγγελική Ηλιάδη όμως είχε ήδη δώσει τα χέρια με το μαγαζί στο οποίο θα τραγουδούσε.

Η παραγωγή του ριάλιτι φαίνεται πως θέλει πολύ την Αγγελική Ηλιάδη στο καστ και έτσι μέχρι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντηση θα είναι άμεση καθώς οι παίκτες πρέπει να μπουν τις επόμενες μέρες σε προληπτική καραντίνα πριν αρχίσουν τα γυρίσματα.

Αγγελική Ηλιάδη Φάρμα