Στο σούπερ μάρκετ η Βίκυ Καγιά - Τι έβαλε στο καρότσι της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σούπερ μάρκετ η Βίκυ Καγιά - Τι έβαλε στο καρότσι της

Δεν είναι μόνο μια γυναίκα καριέρας είναι και σύζυγος, μάνα και πάνω από όλα νοικοκυρά... Μια νοικοκυρά που θέλει να τα έχει όλα στην εντέλεια και να φροντίζει η ίδια για την υγεία και τη διατροφή της οικογένειάς της που λατρεύει. Η Βίκυ Καγιά βρίσκει πάντα χρόνο να πηγαίνει η ίδια στο σούπερ μάρκετ και να ψωνίζει όλα τα καλούδια που χρειάζονται για το σπίτι.

Σε μια τέτοια βόλτα της, που κράτησε περίπου δύο ώρες, την ακολούθησε κατ' αποκλειστικότητα το YOU και εξασφάλισε το φωτογραφικό υλικό. Τι περιείχε το καλάθι της; Πάμε να σας πούμε αναλυτικά...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φυσικούς χυμούς αλλά και πολλά φρούτα, λαχανικά, αβγά, τυριά και light αλλαντικά. Κοτόπουλο και μοσχάρι, σολομός, δημητριακά ολικής άλεσης, μπάρες και πολλά εμφιαλωμένα νερά... Αυτή είναι στάνταρ τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας, που κάθε φορά αγοράζει όταν επισκέπτεται το σούπερ μάρκετ. Ντυμένη casual και με φόρμα, εντελώς άβαφη και φορώντας πάνω από όλα τα λαμπερό χαμόγελό της, η Βίκυ Καγιά μαζί με την κόρη της Μπιάνκα λατρεύουν τη βόλτα στο σούπερ μάρκετ και, παρά το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα, εκείνη δεν δυσανασχετεί ποτέ.

Είναι ένα από τα μυστικά της για να διατηρείται κούκλα στα 43 της χρόνια, η υγιεινή διατροφή της και η άσκηση (δείτε εδώ το πρόγραμμα που κάνει), δύο αγαπημένες συνήθειες που δεν αλλάζει με τίποτα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά σούπερ μάρκετ

Βίκυ Καγιά ψώνια περιοδικό you

Μία συνηθισμένη ημέρα η Βίκυ τρώει...

Διατηρεί τέλειες αναλογίες λόγω της διατροφής που κάνει. Το μυστικό της, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, βρίσκεται στο ότι δεν στερείται τίποτα, τρώει τα πάντα, αλλά σε μικρές ποσότητες. Αυτό τη βοηθά να μη γίνεται λαίμαργη, άρα να αποφεύγει τις περιττές θερμίδες, ενώ δεν καταναλώνει σχεδόν ποτέ junk food και αναψυκτικά. Αγαπά πολύ τις σαλάτες, τα όσπρια και το πράσινο τσάι, που φροντίζει να τα καταναλώνει σε συστηματική βάση. Όπως η ίδια αναφέρει, οι διατροφικές της συνήθειες παρέμειναν ίδιες από την παιδική της ηλικία, ενώ τη βοηθά και η λεπτή σιλουέτα της. Στη Βίκυ αρέσει να μαγειρεύει, ενώ όποτε βρει ελεύθερο χρόνο αθλείται σε ήπιους ρυθμούς.

  • Για πρωινό βραστά αβγά με ψωμί και γαλοπούλα ή δημητριακά ή κρουασάν
  • Πριν από το μεσημέρι ένα μήλο ή μια μπανάνα
  • Μετά από 2 ώρες ένα σαντουιτσάκι ή δύο παξιμάδια
  • Νωρίς το απόγευμα μια σαλάτα
  • Το βράδυ τρώει το κυρίως γεύμα, το οποίο μαγειρεύει πάντα εκείνη. Μπορεί να είναι κοτόπουλο με σαλάτα, ζυμαρικά, ριζότο με μανιτάρια, οτιδήποτε...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα (3/11) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ