Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου για την επίθεση που δέχτηκε για την πόζα δίπλα από την Παναγία

«Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος για να το πω ωμά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου για την επίθεση που δέχτηκε για την πόζα δίπλα από την Παναγία

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, αναφέρθηκε στον χαμό που είχε επικρατήσει και στην επίθεση που δέχτηκε στα social media λόγω μιας φωτογραφίας της όπου είχε ποζάρει δίπλα από μια εικόνα της Παναγίας.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου

«Έγινε ντόρος κι ήμουν talk of the town για δύο ημέρες. Είχα κάνει μια φωτογράφιση για την σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Σε μία μεριά υπήρχε μία τοιχογραφία της Μαντόνα, η εικόνα της Καθολικής Παναγίας. Μια ζωγραφιά, που δεν είχε σταυρούς κι ούτε ήταν διαβασμένη. Πιάστηκαν από αυτήν την εικόνα, μου έλεγαν ντροπή κι ότι πάλι είμαι γυμνή» δήλωσε.

«Θα κατακριθώ επειδή έχω και πλούσιο ντεκολτέ. Τι να κάνουμε αυτή είναι η εικόνα μου. Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος για να το πω ωμά. Κι εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα θεία κι αδυναμία στην Παναγία. Δεν ήμουν μέσα σε εκκλησία για να το καταλάβω, ήμουν σε μία καφετέρια», συμπλήρωσε.

Η αφοπλιστική απάντηση που είχε δώσει μετά «επίθεση» που δέχτηκε

«Σε ένα κόσμο, σε μια περίοδο μεγάλης παγκόσμιας κρίσης για την ανθρωπότητα και βλέποντας την ψυχική κατάσταση όλων να κλονίζεται, σε μία περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη την αλληλεγγύη και την αγάπη, έρχεται μία φωτογραφία , άνευ σημασίας να «συνταράξει» την κοινή γνώμη. Ακούγεται τραβηγμένο; Ναι είναι,αλλά αν «κοιτάξεις» στο βάθος του, είναι δυστυχώς, η λυπηρή αλήθεια.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι δεν είναι αγιογραφία( δεν είναι διαβασμένη), δεν βρίσκεται σε ιερό, είναι η μορφή της καθολικής εικόνας της παναγίας(δεν κρατάει το βρεφος, δεν υπάρχουν σταυροί, στην καθολική εκκλησία δεν υπάρχουν επίσης εικόνες αλλά αγάλματα)αλλά στον υπέροχο χώρο του @noah.athens.

Σε μια εποχή του #metoo , της υποτιθέμενης αλληλεγγύης, που καιρό βροντοφωνάζω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι υποκριτικό, έρχεται να με επιβεβαιώσει αυτή η φωτογραφία και την έκταση που πήρε, με μισογυνισμό και ανθρωποφαγία, όχι μόνο από θρησκευτικά ανίδεους αλλά και μέσα δημοσιογραφικά και κοινωνικης ενημέρωσης, εκμεταλλευόμενοι το «ανοιχτό μέτωπο», σιγοντάρουν στο παραλήρημα αυτό, με «επικίνδυνους» χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.

Λυπηρό, απογοητευτικό, να γνωρίζεις και να ζεις μία ανέλπιστη επίθεση προσβάλλοντας σε, απογυμνώνοντας σε, αντιμέτωπη στην κρίση του κάθε κριτή, επιτηδευμένου ή όχι, με την δικαιολογία είσαι δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να δέχεσαι τα σχόλια και την κριτική. Σας πληροφορώ λοιπόν, σε όλους εσάς τους «καλοπροαίρετους», ευσεβής συνανθρώπους και «ενημερωμένους», ότι δεν είναι εντάξει, αυτού του είδους κριτική,σχόλια, επίθεση, απαράδεκτη συμπεριφορά σε κανέναν είτε δημόσιο πρόσωπο είτε όχι.

Δυστυχώς έχουμε μπερδέψει το να εκφέρουμε την γνώμη μας, με το να πετάμε χολή, κακιά, μισογυνισμό(γιατί κοιτάει έτσι;γιατί έχει μεγάλο στήθος;γιατί φαίνεται το δέρμα;γιατί είναι βαμμένη;Τι θέλει να μας πει; Πάλι θέλει να προκαλέσει;Δε βαρέθηκε;)», έγραψε χαρακτηριστικά.