Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε δίπλα από εικόνα της Παναγίας και την έβρισαν άσχημα

«Την επόμερη φορά που θα πετύχετε εύκαιρο τον Χριστό σε παρόμοια απεικόνιση, βγάλε το κ@@@ σας έξω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε δίπλα από εικόνα της Παναγίας και την έβρισαν άσχημα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρία Κορινθίου σηκώνει θύελλα αντιδράσεων είτε με τις φωτογραφίες της είτε με τις δηλώσεις της -δείτε εδώ την απάντηση της σε ένα ακόλουθο που την έβριζε-.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν έγινε αποδεκτής για ακόμη μια φορά αρνητικών και κακόβουλων σχολίων, με αφορμή μια πρόσφατη φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε δίπλα στην εικόνα της Παναγίας, φορώντας ένα αποκαλυπτικό σύνολο. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει αρχικά: «Η μία Μαρία είναι δίπλα στην άλλη» κάτι που το άλλαξε μετά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι εξέφρασαν έντονα τον εκνευρισμό τους με την Μαρία Κορινθίου να μην διστάζει να τους απαντά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Μαρία Κορινθίου πόζαρε δίπλα από εικόνα της Παναγίας και την έβρισαν άσχημα φωτογραφία

Μαρία Κορινθίου πόζαρε δίπλα από εικόνα της Παναγίας και την έβρισαν άσχημα

«Χλευάστηκα από εκπομπές όταν πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα περιστατικό παρενόχλησης»

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στην Νάντια Αδαμοπούλου και αναφέρθηκε στο κίνημα Me too.

Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα βρέθηκε πρόσφατα σε νοσοκομείο μίλησε μέσα σε όλα για τις δύσκολες στιγμές στην αρχή της καριέρας της αλλά και στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε πριν τρία χρόνια.

Ποια είναι η στάση σου για το κίνημα MeToo; Εσύ έπεσες από τα σύννεφα;

Φυσικά και όχι. Δεν ξέρω ακριβώς ποιοι έπεσαν από τα σύννεφα. Αυτό είναι μια μεγάλη και σοβαρή κουβέντα. Σκέψου ένα κοριτσάκι 23 χρονών να έρχεται από την Αμερική και να μη ξέρει κανέναν, με την εικόνα που είχα τότε και με τον τίτλο του «sex symbol» , τον οποίο μου είχαν προσάψει αρκετά νωρίς, που εν μέρει ήταν τιμητικός αλλά όχι καθοριστικός.

Εγώ ήμουν ένα κορίτσι που είχα φάει τα μούτρα μου στην Αμερική, είχα σπουδάσει αυτό που έκανα. Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα «α έχω ωραία μάτια, ας γίνω ηθοποιός». Το έχω σπουδάσει έχω φτύσει αίμα. Ερχόμενη στην Ελλάδα, αντιμετώπισα πολλές καταστάσεις. Παρόλα αυτά είχα το σθένος να τις αντιμετωπίσω. Τις επιλογές μου τις έκανα από τότε και πολεμήθηκα γι’ αυτό.

Ποτέ όμως δεν συμβιβάστηκα, γιατί αυτό μου έλεγε η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν ήθελα να ήμουν δέσμια σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν τις γουστάρω. Αν γυρίσεις 15 χρόνια πίσω, θα δεις ότι πάλι τα ίδια έλεγα και στις συνεντεύξεις μου.

Πριν τρία χρόνια ήσουν από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν δημόσια για παρενόχληση, με το δυσάρεστο συμβάν στην πιλοτή του σπιτιού σου.

Χλευάστηκα από κάποιες εκπομπές όταν πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό. Την επόμενη μέρα με έπαιρναν οι δημοσιογράφοι από τις 8 το πρωί και ορισμένοι κορόιδευαν. Υπήρχαν κάποιοι δημοσιογράφοι σε εκπομπές που ειρωνευόντουσαν κι έλεγαν «καλά πια, όλα συμβαίνουν στην Κορινθίου;». Μπροστά μου κορόιδευαν το περιστατικό κι έλεγα εμένα να με κοροϊδεύετε.

Όμως, άλλα κοριτσάκια που μπορεί να τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, με τι σθένος θα πάνε να το καταγγείλουν όταν βλέπουν αυτές τις αντιδράσεις; Προκλητικές καταστάσεις. Πολλά πράγματα έχουν επίπτωση στον κόσμο που ακούει. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε και πώς το λέμε.

Το περιστατικό αυτό σε στιγμάτισε; Πώς το διαχειρίστηκες;

Η καρδούλα μου το ξέρει. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έχει καταγγελθεί από την ίδια την αστυνομία ως απόπειρα βιασμού. Θωρακιστήκαμε εκείνες τις μέρες. Κάμερες, τα πάντα. Για δυο βδομάδες πήγαινα στο θέατρο με ασφάλεια. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πριν λίγες ημέρες ήμουν πάλι στο δικαστήριο και αναμένω.

undefined