Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαρία Κορινθίου, με την ίδια να δημοσιεύει ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία, με την ίδια να βρίσκεται σε κρεβάτι ιδιωτικού νοσοκομείο της Γλυφάδας και να φοράει ορούς.

Στο story έγραψε χαρακτηριστικά: “Δεν το γλιτώσαμε… πολύς πόνος και φουλ εξετάσεις… εδώ που με προσέχουν”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, η Μαρία Κορινθίου είχε κάποιους έντονους πόνους στην μέση της και δεν μπορούσε να κουνηθεί, για αυτό και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα και η ίδια επανήλθε με ένα νέο instastory, στο οποίο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πως πλέον είναι όλα καλά και πως οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση.

Πριν λίγες μέρες στο μεταξύ, η Μαρία οργάνωσε και μια φοβερή έκπληξη στον Γιάννη Αιβάζη για τα γενέθλια του!

Τα instastories της Μαρίας Κορινθίου

 Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου ανάρτηση

 Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου

«Χλευάζεις και ειρωνεύεσαι κάτι τόσο σοβαρό»

Σε έναν εξαιρετικά διαφορετικό ρόλο πρόκειται να δούμε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως έγινε γνωστό, θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το κανάλι του Youtube της Αρχιεπισκοπής.

Η ηθοποιός κάνει πολύωρα γυρίσματα για την ερμηνεία της μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο που θα ανέβει στο κανάλι, έχει αναλάβει ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης,.

Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στην νεοελληνική, προκειμένου να είναι κατανοητός σε όλο τον κόσμο που θέλει να μπει και να τον ακούσει. Ο Παναγιώτης Πετράκης θα ερμηνεύσει ύμνους από τα δώδεκα ευαγγέλια, τους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ενώ, να σημειώσουμε πως επιτυχία κάνει και η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Πρωταγωνιστεί στην σειρά Καφέ της Χαράς.

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου ενοχλήθηκε πολύ από μια ανάρτηση χρήστη του facebook, ο οποίος χλεύασε και ειρωνεύτηκε, όπως αναφέρει την δουλειά της αυτή.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου», της έγραψε ο χρήστης.

«Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνία. Να είστε καλά... Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς», του απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου ερμηνεία Επιτάφιου θρήνου