"Σπάει" τη σιωπή της η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - «Μπορεί να είχε παχύνει αλλά...»

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση τους, αλλά και στα τελευταία δύσκολα χρόνια που πέρασε ο αγαπημένος της, λόγω των προβλημάτων με την υγεία του.

Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

Και συνέχισε: «Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό».

«Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», πρόσθεσε, λίγες ημέρες αφότου άνοιξαν το σπίτι του κορυφαίου ηθοποιού στο Porto Hydra Village, το οποίο ήταν και το αγαπημένο του.

Παντρεύτηκε η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχάηλ

Η ηθοποιός ζούσε όλα τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα κι όταν μπήκε ο καινούριος άντρας στη ζωή της, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Νίκος Λυμπέρης.

Η άνοιξη του 2008 τη βρήκε ζευγάρι μαζί του, ενώ εκείνος είχε ήδη μπει στη ζωή της 1,5 χρόνο μετά τον θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν εκείνη ήταν σε βαρύ πένθος.

Αρχικά, εκείνος αρκέστηκε στη φιλία. Όσο, όμως, ο καιρός περνούσε η σχέση τους άρχιζε να αλλάζει βάση και κατέληξαν να είναι ζευγάρι.

Νίκος Λυμπέρης Νάντια Μουρούζη

Το 2015 υπό άκρα μυστικότητα η Νάντια Μουρούζη, παντρεύτηκε με τον Νίκο Λυμπέρη, που σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret ο ρομαντικός τους γάμος μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, έγινε στο μοναδικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής δημαρχείο Hotel de Ville στο Παρίσι. Η νύφη επέλεξε λευκό φόρεμα που το συνδύασε με μια άσπρη μακριά πουκαμίσα, και κρατούσε στα χέρια της μία ανθοδέσμη με δέκα ροζ τριαντάφυλλα.