Κωστής Μαραβέγιας: Αποκάλυψε ποιος έκανε την πρώτη κίνηση στην σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Δε μπορώ να πάω κατευθείαν και να πω “μου αρέσεις”»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: Αποκάλυψε ποιος έκανε την πρώτη κίνηση στην σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένο ο Κωστής Μαραβέγιας το βράδυ της Τρίτης 2/11. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε διάφορα περιστατικά για την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου καθώς πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια για την Τόνια Σωτηροπούλου

«Όταν είδα το πρώτο μήνυμα που μου έστειλε η Τόνια είπα “Υπάρχει Θεός”. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω το πρώτο βήμα. Δε ξέρω και ποια είναι η κατάσταση του άλλου. Αν έχει σύντροφο… Πρέπει να μάθω πρώτα, να δω αν είναι μόνος του, αν έχει σύντροφο.

Δε μπορώ να πάω κατευθείαν και να πω “μου αρέσεις”. Ήταν σε ένα αεροπλάνο και μου έστειλε και μου είπε αν ήμασταν στην ίδια πτήση γιατί άκουσε να χτυπάει ένα κινητό με το “Που να βρω μια να σου μοιάζει”».

Ταξίδι του μέλιτος για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 11 Οκτωβρίου η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί αυτές τις μέρες και το γαμήλιο ταξίδι του.

Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα, με ελάχιστους καλεσμένους και κανέναν φωτογράφο ή ρεπόρτερ. Ωστόσο, από την μέρα του γάμου τους και έπειτα, το ζευγάρι μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Λονδίνο για το μήνα του μέλιτος. Η Τόνια δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

«Πολύ χαρούμενος vegan σύζυγος», έγραψε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου σε ένα βίντεο που ανέβασε με τον αγαπημένο της.

 Γαμήλιο ταξίδι για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια