Super Κατερίνα: Φανερά ενοχλημένη η Καινούργιου με την Βάλια Χατζηθεοδώρου - Τι συνέβη;

«Μωρέ γιατί δεν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Φανερά ενοχλημένη η Καινούργιου με την Βάλια Χατζηθεοδώρου - Τι συνέβη;

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως την θέση της Λάουρας Νάργες στο The Voice πρόκειται να αντικαταστήσει η Βάλια Χατζηθεοδώρου όταν ξεκινήσουν τα live του μουσικού διαγωνισμού.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λίγο πριν ξεκινήσει το τρίτο γύρισμα, συνάντησε την νεαρή παρουσιάστρια όπου μεταξύ άλλων δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αλλά τουλάχιστον ευχαρίστησε την ρεπόρτερ της εκπομπής.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Το εν λόγω συμβάν ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Μωρέ γιατί δεν έκατσε λίγο να μας μιλήσει; Η Βάλια είναι τόσο γλυκό κορίτσι, την έχουμε στηρίξει… Είναι όμορφη κοπέλα, περιμένω να δω τι θα φορέσει. Και πως θα τα λέει, γιατί δεν ξέρουμε ακόμη».

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το The Voice

«Όταν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα, θα ειπωθούν, από το κανάλι και από τους ανθρώπους που είναι στον ΣΚΑΙ. Το Voice είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω πάρα πολλά χρόνια. Τον έχω δει από κοντά τον Γιώργο Λιανό, μια χαρά, είναι κούκλος.

Πέρασα πολύ ωραία στον Τροχό της τύχης αλλά ήταν κάτι διεκπεραιωτικό ας πούμε θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο για να με μάθει ο κόσμος καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.