Η Άντζελα Γκερέκου χαμογελά ξανά 4 μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Οι ανάρτηση που έκανε στο Instagram από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Άντζελα Γκερέκου χαμογελά ξανά 4 μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Μπορεί να έχουν περάσει 4 μήνες από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή, αφήνοντας πίσω του εκτός από μια μεγάλη καριέρα, την σύζυγό του και την κόρη τους, ωστόσο, η Άντζελα Γκερέκου προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να προχωρήσει μπροστά.

Η ηθοποιός έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της άτομα, χαμογελάει ξανά. Μάλιστα, στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί, Η Γη της Ελιάς (δείτε τις σημερινές εξελίξεις) περνάει υπέροχα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες τους.

Το βράδυ της Τρίτης 2/11 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στο πλευρό της Λυδίας Κονιόρδου και του Στέφανου Κυριακίδη, μαρτυρώντας έτσι την είσοδό του στη σειρά.

«Backstage “Η γη της ελιάς”. Αθηνά, Ιάκωβος, Μαργαρίτα. Νέα είσοδος ο αγαπημένος Στέφανος Κυριακίδης! Για να δούμε τι φέρνει μαζί του…!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου, μετά το ξέσπασμα που έκανε για τις φήμες που την θέλουν ξανά σε σχέση.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου τραγουδάει Τόλη Βοσκόπουλο στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου, επέστρεψε λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς και πριν μερικές ημέρες, ανέβηκε ένα υπέροχο βίντεο στα social media, στο οποίο η ίδια τραγουδάει ένα κομμάτι του αγαπημένου της μαζί με τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου.

Η Άντζελα Γκερέκου προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της μετά τον χαμό του συζύγου της. Αυτόν τον καιρό έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις με τις οποίες θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που της έδειξε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Όπως δείχνει λοιπόν, δεν μπορεί λεπτό να ξεχάσει τον αγαπημένο της και η σκηνή που τραγουδάει το «πριν χαθεί το όνειρό μας», είναι απλά ανατριχιαστική.