"Λύγισε" στον αέρα του Super Κατερίνα η κοπέλα που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της

«Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την νοσηλεία του Τάσου Ξιαρχό, η κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει όλος αυτός ο ο ντόρος, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και "λύγισε" την ώρα που μιλούσε για τον χορογράφο.

Όσα είπε η κοπέλα για τον Τάσο Ξιαρχό

«Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ. Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί.

Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο.

Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό. Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρις. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας».

Καρέ καρέ η μεταφορά του Τάσου Ξιαρχό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με συνοδεία αστυνομικών

Χθες 2/11 το απόγευμα, ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε με την συνοδεία αστυνομικών από το Ιπποκράτειο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Στην εκπομπή Πρωινό, πρόβαλλαν πλάνα με την αντίδραση του χορογράφου μπροστά στις κάμερες.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη μεταφορά του, το έσκασε από ένα παράθυρο, όμως λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και επέστρεψε ξανά στο νοσοκομείο.