Τρομερή σπόντα προς τον Γρηγόρη Πετράκο - «Έκανα το εμβόλιο μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς»

«Μην ακούς αυτούς τους γιατρούς»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρομερή σπόντα προς τον Γρηγόρη Πετράκο - «Έκανα το εμβόλιο μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς»

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τον εμβολιασμό. Μέσα σε όλα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη

«Αν είχα απέναντί μου τον Γρηγόρη Πετράκο θα του έλεγα Γρηγόρη μην ακούς αυτούς τους γιατρούς. Αν είχαμε 100 γιατρούς οι 90 είναι στο εμβόλιο.

Αν ακούς τους λιγότερους, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς. Εμείς χάσαμε και τον θείο της Κατερίνας από κορονοϊό. Ανεμβολίαστος. Σε 20 μέρες πέθανε»

«Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα τον ξάπλωνα κάτω»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

«Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία! Θα τον ξάπλωνα κάτω! Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε. Ήταν ατιμωτικό. Γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολιέστε και μαζί τους. Αν ανεβάζουν παραστάσεις στη φυλακή. Πρέπει να είναι κατεβασμένα τα ρολά για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα ριάλιτι: «Για την Φάρμα έκανα και την φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα. Μόλις πάω όμως να κλείσω κάτι τέτοιο, μου έρχονται κάποιες προτάσεις. Ήταν κλεισμένο, τα πάντα είχαν γίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός.