Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Πολύ ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ύστερα από τρεις μήνες στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο. Να τονίσουμε πως όλο αυτό τον καιρό η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να φύγει αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει καθώς μετά τη διασωλήνωση στην εντατική, η υγεία του έχει βελτιωθεί.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου πριν από λίγες ημέρες

Μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μιας και αποσωληνώθηκε μετά την περιπέτεια που έζησε στην εντατική.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα τολμηρό σχόλιο στην Κατερίνα Καινούργιου για το σημερινό look της.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική. Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.